Allview X2 Soul Pro apare in oferta eMAG

Noul smartphone de la Allview ajunge în cele din urmă pe stocul magazinului online eMAG. X2 Soul Pro poate fi achiziţionat acum direct din stoc propriu la preţul de 1.699 Lei, pentru varianta 4G, 16GB Dual-SIM, Negru. Acest smartphone este cel mai performant smartphone lansat de Allview până în momentul de faţă. Cu acest model poate concura în adevăratul sens al cuvântului, cu telefoanele flag-ship ale anului 2014 şi chiar 2015. Principalul motiv pentru care am opta pentru acest puternic X2 Soul Pro ar fi preţul său, faţă de concurenţă. Dacă stăm şi analizăm puţin preţurile, un Galaxy S5 Dual-Sim costă 1.999 Lei (unde la partea de construcţie este superior acestuia), iar un HTC One M8 Dual-Sim Grey costă 2.599 Lei.

x2 soul pro

X2 Soul Pro este un smartphone fabricat tot de celebra companie Gionne, care dă semne importante de imbunătăţire la toate capitolele, punând în pericol celebrele brand-uri care au preţuri exagerate. La interiroul acestui smartphone am găsit următoarele specificaţii care m-ar determina să cumpăr acest smartphone: acumulator cu capacitatea de 2.700 mAh, sticla OGS rezistentă la zgărieturi, procesor pe 64-Bit Octa-Core Cortex A-53, cameră principală de 13MP, sunet DTS cu amplificator NXP, rezoluţie FullHD şi versiunea de Android 5.0 Lollipop. Iar cel mai important aspect din punctul meu de vedere, este construcţia din aluminiu şi magneziu, care îi dă un design premium, de cea mai înaltă calitate.

X2 Soul Pro poate fi cumpărat şi în 20 de rate fixe, prin sistemul de rate Cetelem sau BRD, oferit de eMAG. Despre acest sistem de rate, am doar cuvinte de laudă!

Comments

 1. By Georgia

  Reply

 2. By Rodica

  Reply

 3. By Sorin

  Reply

 4. By Laura

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank