Allview X2 Pro echipat cu Android 5.0 Lollipop este noul flag-ship

Allview a fost prezentă şi anul acesta la MWC din Barcelona, care a adus o grămadă de telefoane noi, de la diferite firme. Pentru acest an, cei de la Allview au pregătit ca la acest eveniment să lanseze cel mai puternic smartphone al lor, adică noul Allview X2 Soul PRO.

pro

Fără prea multe introduceri speciale, acest model surclasează foarte multe smartphone-uri de brand internaţional, precum Samsung, sau HTC. Modelul lansat face parte din familia Soul, adică cele cu o grosime foarte mică şi care au în dotare componente hardware foarte bune. X2 Pro are noua generaţie de procesoare bazate pe 64-bit şi rulează pe ultima versiune de Android 5.0 Lollipop. Standarul Quad este depaşit pentru prima dată, iar acum avem parte de Octa-Core, care a devenit nou standard pentru anul 2015. Deci pe acest model avem un procesor Octa-Core de la MediaTek bazat pe 64-bit, ceea ce înseamnă că avem un consum mai mic de energie, putere mai mare şi dimensiuni mai mici. Lângă acesta, avem procesorul grafic Mali T670MP2 şi cei 2GB de memorie RAM.

pro2

Pe de altă parte, acest model mai beneficează de standardul LTE, care îşi asigură viteze de până la 150 Mbps. cu alte cuvinte, este compatibil cu reţelele 4G din România.  X2 Soul PRO are incorporate 2 camere foto care vor oferi rezultate uimitoare. Camera principala de 13MP model Sony IMX214 cu 6 lentile va surprinde fotografii reusite chiar si in conditii de iluminare redusa.

La partea frontală, avem o cameră specială cu unghi larg de 8MP, pentru self-uri foarte reuşite, precum şi o mulţime de funcţii speciale pentru acesta. La fel ca şi Galaxz S5, acesta are modul Super Power Saving, care îţi asigură o autonomie chiar şi la cele mai scăzute nivele ale bateriei.

X2 Soul PRO este usor, subtire dar si puternic. Sasiul intern al device-ului este realizat din aliaj de aluminiu si magneziu, ce ofera cel mai bun raport rezistenta mecanica / greutate. Smartphone-ul reprezinta imbinarea perfecta intre precizia computerelor si indemanarea specialistilor din domeniu. Pentru realizarea acestuia a fost utilizata tehnologia CNC – 100% automatizata, iar acest lucru se poate observa din orice unghi ai privi telefonul.

Telefonul va fi disponibil in cel mai scurt timp posibil pe siteul Allview.ro precum si la retaileri nationali gen eMAG sau Flanco. Preţul lui X2 Soul Pro este foarte bine raportat la specificaţiile acestuia: 1.699 Lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank