Allview X1 Xtreme la reducere de 450 Lei

X1 Xtreme este de departe cel mai puternic si mai bine echipat smartphone de la Allview. Telefonul a fost lansat anul acesta, iar de atunci cei de la Allview s-au bucurat de vânzări foarte bune pentru acest model. De exemplu la eMAG produsul nu se mai află pe stoc. Însă îl putem cumpăra acum de la Altex la un preţ redus cu 450 Lei – aşadar, un smartphone de top care este la fel de performant ca şi Galaxy S5, costă doar 1.199 Lei. Pe magazinul oficial Allview, acesta nu are reducerea de 450 Lei, deci eu îţi recomand să te hotărăşti repede şi să îl comanzi de la Altex acum.

X1 Xtreme se remarcă printr-un profil slim, un pastic de bună calitate şi cîteva din cele mai bune compoenente hardware ale anului 2014. La interiorul acestuia avem o memorie RAM de 3GB, un procesor Quad-Core Krait 400 tractat la 2, 15GHz şi un procesor grafic Adreno 330. Procesorul este pe un chipset Snapdragon MSM8274, ceea ce înseamnă că avem doar componente de top. În rest, avem o memorie internă de 32GB, o cameră principală de 16MP, sunet DTS, acumulator de 2.500 mAh şi ultima versiune de Android 4.4 KitKat. ( in AnTuTu scoate un scor de peste 38.000 )

La partea din faţă avem o diagonală de 5,5 inch, cu o rezoluţie FullHD şi un panel IPS JDI. Ca şi protecţie, avem o sticlă Gorilla Glass 3, care se comportă foarte bine, iar ecranul răspunde foarte rapid la orice atingere. Mai multe detalii despre acest smartphone le poţi găsi pe pagina oficiala Allview. eu zic că acest smartphone este un produs foarte reuşit, din toate punctele de vedere.

Reducere de la Altex, o să dureze doar câteva zile!

450

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank