Allview te duce la munte – vezi promotie

Cei de la Allview au lansat o noua promotie impreuna cu cei de la eMag si anume: ” Daca cumperi orice produs marca Allview in perioada 23 -31 Iulie, poti castiga o excursie la munte, pe o perioada de 2 nopti la pensiunea Moeciu-Nicoleta.”

cadoul

Pentru a te înscrie în cadrul acestei promoții şi a beneficia de vacanță trebuie:

–  să cumperi minim un produs Allview din promoţie în perioada 23 – 31 iulie 2014 (inclusiv)

– să îţi faci rezervare printr-un e-mail la adresa lavinia.puiu@allview.ro, specificând codul unic primit pe e-mail și perioada în care dorești să îți efectuezi sejurul

–  perioada rezervării vacanței, în care poți trimite e-mailul, trebuie să se încadreze în următorul interval: 31 august 2014 – 14 septembrie 2014, iar de vacanţă te poţi bucura în perioada 15 septembrie  – 15 decembrie 2014, alegându-ți 2 nopti succesive din intervalul: duminică – joi.

Acuma cred ca ar fi cel mai potrivit moment pentru achizitionarea unei tablete sau a unui smartphone marca Allview. Produsele aflata in promotie, care te pot scoate la munte sunt: tabletele Allview VIVA H7S, VIVA H8, VIVA D8, si telefoanele  smartphone X1 XTREME, V1 VIPER S, X1 SOUL, V1 VIPER 16GB, V1 VIPER I blue, V1 VIPER I black, V1 VIPER I white, P6 LIFE, P7 XTREME white, P7 XTREME black, X2 SOUL black, X2 Soul white, in limita stocului disponibil.

Ce as cumpara eu?

Dintre tablete eu ti-as recomanda Allview H7 S care vine echipata cu 1GB de RAM, procesor Quad-Core,  ecran IPS si o camera de 5MP. In plus, tableta a fost lansata recent, iar calitatea materialelor este foarte buna.

Iar dintre smartphone-urile mentionate mai sus, eu personal as merge pe un X2 Soul, deoarece este printre cele mai subtiri telefoane, dar are si specificatii de top, precum si materiale de cea mai buna calitate (gen. Gorilla Glass 3 pe fata si spate)

Cu aceste doua produse as merge eu, bineinteles la munte cu prietena. Dupa cum spuneam mai sus, acuma este cel mai bun moment pentru a cumpara un produs marca Allview. Totusi, eu iti recomand sa te uiti si peste alte produse care sunt in oferta, deoarece, poate este unul care ti-l doresti de mult timp. Regulamentul oficial il poti citi aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank