Allview promite inca doua update-uri la KitKat 4.4.2

Dupa cum spune titlul acestui articol, cei de la Allview pregatesc inca doua update-uri mult astptate pe doua telefoane foarte bune. Aceste update-uri vin ca si un raspuns la cererea clientilor, deoarece acum cateva luni aveau telefoanele si tablete pe versiunea 4.2 JellyBean, precum au avut si cei de la UTOK.

Acest update va fi disponibil foarte curand, deoarece versiunea este inca in teste si trebuie putin personalizata de Allview – deci putin timp pana la versiunea finala. Sper ca in maxin o luna, update-ul sa fie disponibil.

Telefoanele care primesc acest update la 4.4.2 KitKat sunt:

  • Allview V1 Viper I care este dotat cu un procesor Quad-Core, memorie RAM 1GB si un procesor grafic Mali 400MP – probabil ca au ales acest model, deoarece el vine cu optiunea de “schimbare” capac, adica mai multe culori pe partea din spate si poate acesta va avea vanzari mai bune.
  • Allview X2 Soul, care este cel mai nou smartphone marca Allview, iar el vine echipat cu sticla protectie marca Gorilla Glass 3, procesor Octa-Core la 1,7 GHz, memorie RAM 2GB si un ecran SuperAMOLED cu o densitate de 441 ppi. La fel si in cazul acesta, au ales acest model pentru update, deoarece este cel mai frumos si aproape cel mai subtire smartphone de 5.0″ din lume. (vezi puncte pozitive/negative aici)

Ambele sunt compatibile din punct de vedere hardware si acest update va aduce multe imbunatatiri, pe partea de stabilitate precum si o interfata putin mai noua, poate personalizata Allview. Ma bucur ca cei de la Allview sunt interesati in a face update-uri la telefoanele lor. Sper ca si cei de la UTOK vor face acest lucru. Momentan, Allview are deja in dotare tablete si telefoane care ruleaza pe KitKat, iar pe viitor, daca vrei sa stii ce telefoane vor primi update, lasa un Like la acest site. Ce parere ai despre acest update? Ce telefon detii de la Allview?

sursa: facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank