Allview prezinta tabletele Wi901N si Wi1001N cu Windows 10 si 2GB RAM

Allview, brandul autohton numărul 1 de smartphone-uri și tablete prezent pe piața din România lansează astăzi tabletele Wi901N și Wi1001N, două dispozitive prevăzute cu tastatură, care rulează sistemul de operare Windows 10 cu Office Mobile inclus.

Display-urile IPS LCD de 8,9 si, respectiv 10 inch redau imagini și clipuri video în culori vii, cu o luminozitate adaptată mediului și un unghi larg de vizualizare. În plus, interacțiunea cu touchscreen-ul se face facil, aspect care va contribui îndeosebi la îmbunătățirea performanțelor în gaming.

Tastatura ergonomică se atașează ușor prin conectorul tip Pogo pin, tableta devenind astfel un netbook util atunci când situația o impune.

Cele două tablete sunt echipate cu procesor Intel Quad Core, ce se evidențiază atât în multitasking cât și prin consumul redus de energie. Tabletele au memorie RAM de 2GB DDR3, iar memoria Flash de 32GB poate fi suplimentată cu ajutorul unui card microSD de până la 128GB.

Sistemul de operare Windows 10 cu Office Mobile inclus le permite utilizatorilor accesul într-o interfață cunoscută si intuitivă, în care spatiul personal este delimitat de cel profesional prin profiluri diferite. Mai mult, dispozitivele pot sincroniza datele cu cele din smartphone, indiferent de sistemul de operare al acestuia din urma.

Tabletele sunt prevăzute cu câte două camere utile atât pentru imortalizarea momentelor importante cât și pentru apeluri video efectuate prin aplicatii dedicate.

Tabletele Wi901N și Wi1001N sunt disponibile pe bază de precomandă începând de astăzi, la prețul de 899 lei și, respectiv 999 lei. Livrarile vor începe din 15 iunie.t1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank