Allview prezinta noul X3 Soul mini, cu sticla 2.5D si pret excelent

X3 Soul mini 1Dimensiunile terminalului lansat astăzi au fost ajustate pentru a oferi un grad de confort cât mai ridicat în utilizarea sa. Cu o grosime de numai 7,2mm și o greutate redusă, telefonul este ușor de folosit cu o singură mână. Carcasa acestuia asigură o disipare termică eficientă pentru o funcționare optimă.

X3 Soul mini este un smartphone Dual SIM ce oferă conectivitate 4G Dual Mode (FDD si TDD) pe ambele SIM-uri, alternativ. Este echipat cu procesor Quad Core 64-bit, dispune de o memorie RAM de 1GB și rulează sistemul de operare Android™ 5.1, Lollipop. Memoria Flash de 16GB poate fi extinsă printr-un card microSD de până la 128GB în regim Single SIM.

Display-ul HD IPS de 5 inch construit folosind tehnologiile ONCELL si Full Lamination, afișează culori intense și oferă o luminozitate excelentă, iar ecranul de sticlă 2.5D contribuie la aspectul distins și la o senzație plăcută la atingere.X3 Soul mini 2

Camera principală de 13MP, compusă din 5 lentile, pune la dispoziția utilizatorului funcții ingenioase: oferă profunzime imaginii prin modul Vizualizare din mai multe unghiuri, surprinde traiectoria unei persoane prin modul Urmarire miscare sau redă în clipuri scurte procese care se desfășoară într-un interval de timp mai mare cu ajutorul modului Filmare lentă. Inedită este și funcția Picture in picture care permite folosirea concomitentă a camerei principale și a camerei frontale de 5MP, cele două imagini surprinse fiind suprapuse automat într-o singură fotografie.

Acumulatorul de 2350mAh asigură până la 720 de minute de convorbire și 235 de ore în stand-by. Energia poate fi economisită prin activarea unei interfețe minimaliste care permite accesul numai la funcțiile principale: Apeluri, Contacte, Mesaje și Ceas.   X3 Soul mini păstrează în siguranță fișierele utilizatorului chiar și atunci când telefonul este pierdut sau furat. Funcția Antifurt mobil permite setarea unei parole și a unor contacte de urgență cu ajutorul cărora toate datele pot fi blocate sau șterse printr-un simplu SMS.

Smartphone-ul X3 Soul mini este disponibil de astăzi, pe bază de  precomandă, la prețul de 849 lei iar livrările vor începe din 12 februarie.X3 Soul mini 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank