Allview P7 Seon primul Hexa Core de 5.5″

Cei de la Allview parca exagereaza putin cu lansarea de telefoane si tablete, deoarece de curand au lansat doua telefoane care ruleaza pe WP 8, precum si o tableta noua. Astazi, se pare ca un nou smartphone mare a ajuns pe lista lor si anume Allview P7 Seon, care spun ei, este primul Hexa Core de la Allview ( probabil si din tara spun eu)  si care are o diagonala de peste 5.0″.

seon

Specificatiile acestui telefon sunt de o clasa medie, iar aici vorbim de un procesor Cortex A-7 Hexa-Core, memorie RAM 1GB si un procesor grafic Mali 450 dus la o frecventa mai mare, de 600MHz. Memoria interna de 8GB poate fi extinsa cu ajutorul unui card microSD de pana la 32GB.

In partea frontala avem de a face cu o diagonala de 5.5″, cu o rezolutie HD 720p, din care rezulta o densitate de aproximativ 260 ppi – foarte buna aceasta densitate la o asemenea diagonala. Tot in partea frontala avem o camera de 2MP, precum si cei 4 senzori esentiali: proximitate, lumina accelerometru si compas.

In partea din spate avem o camera de 8MP cu autofocus, HDR si multe alte functii speciale. Pe partea de sunet, P7 Seon este echipat cu amplificator Yamaha si bineinteles este certificat DTS – deci avem si pe acest smartphone, un sunet de calitate.

Pe partea de conectivitatea, el dispune de WI-Fi, Bluethoot 4.0, USB 2.0 si HSPA+, la care mai putem adauga functiile speciale pentr un TV Smart – Wi-display si Wi-Fi Direct. Acumulatorul acestuia este de doar 2.400 mAh, iar eu zic ca este putin cam mic in comparatie cu ecranul si procesorul. Am uitat sa precizez faptul ca si acest telefon are o sticla OGS – adica fara spatiu intre sticla si ecran.

Pe partea de software, vine cu o veste buna – ruleaza cea mai noua versiune de Android 4.4.2 KitKat – deci stabilitate si viteza superioara – am observat ca cei de la Allview aduc si partea de software la standardele de azi.

Cat despre pretul telefonului, care costa 999 Lei la eMag, pot spune ca este bun, iar pe viitor sper sa scada putin, deoarece avem si alte alternative mai bune, din anumite puncte de vedere.

Comments

  1. By Ciprian

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank