Allview P6 Life primeste update la KitKat

p6

Dupa cum au promis cei de la Allview, au adus cate un update la KitKat in fiecare saptamana pentru cateva din telefoanele lor. Astazi a venit randul unui smartphone mai vechi lansat, P6 Life. Aceasta primeste acest update la KitKat OTA, adica nu trebuie sa faci aproape nimic, decat sa conectezi telefonul la o retea Wireless si sa dai update la ultima versiune de Android 4.4. Daca nu ai o retea wireless, iti recomand sa te uiti peste cele mai bune routere aici.

Acest update iti va imbunatatii performantele telefonului si aduce o stabilitate mai buna, decat versiunea anterioara 4.2 Jelly Bean. Inainte de a face acest update iti recomand sa verifici: bateria sa aiba cel putin 50% si sa ai cel putin 2GB spatiu liber in memoria telefonului. Daca nu ai, poti sa instalezi versiunea pe un card microSD.

Procedura de update este foarte simpla, iar ce de la Allview ti-au pregatit pasii in cel mai mic detaliu: vezi procedura de update aici.

Nu incerca sa opresti telefonul in timpul update-ului, iar daca telefonul nu iti porneste dupa acest update, intra in “system recovery” si selectezi un “wipe dalvik si wipe cache”. Resetezi telefonul si totul o sa ruleze perfect. Pe saptamana ce urmeaza, Allview pregateste un nou update la ceva smartphone. Lasa un Like la pagina oficiala pentru a fi la curent cu ce telefon va primi update la KitKat.

Comments

  1. By Dan

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank