Allview P6 Energy – autonomia pe primul loc

Un nou smartphone foarte impresionant a aparut astăzi pe site-ul celor de la Allview. Este vorba de modelul Allview P6 Energy, care face parte din gama care are iniţiala P, adică smartphone-uri mid-range.  Modelul lansat azi, se remarcă în primul rând prin acumulatorul său de 5.000 mAh, care după părerea mea este foarte mare. Dacă aş avea oportunitatea să îmi schimb acuma telefonul Xiaomi Mi3, cu acest model P6 Energy aş face-o. Din punctul meu de vedere, acumulatorul este un aspect foarte important pentru anul 2015, deoarece avem conexiuni la internet foarte rapide, ecrane mari şi ne pierdem foarte mult timp pe reţelele de socializare, care toate la un loc consumă foarte rapid acumulatorul.

p6 ene

Cât despre specificaţiile acestui generos P6 Energy, pot spune că sunt foarte bune, iar la acest preţ este un best-buy. Pe Partea hardware, acesta are un procesor Quad-Core Cortex A7, tractat la 1,3 GHz, 1 GB memorie RAM şi un chipset video Mali 400MP. O combinaţie destul de bună chiar şi pentru acest an. Nu cred că va întâmpina ceva probleme chiar la cele mai noi jocuri sau la cele mai puternice aplicaţii. Pe partea software, acesta rulează pe sistemul de operare Android şi are instalată versiunea 4.4.2 KitKat. Acesta este un alt aspect foarte important, pe care Allview l-a tratat cum se cuvine; adică nu mai avem versiunea veche de JellyBean 4.2.2 . Toată această partea hardware şi software, este forte bine gândită pentru optimizarea acumulatorului, care promite să reziste chiar şi 3 zile, la o utilizare normală. Cei care îl folosesc mai puţin, o să rămână surprinşi cât de mult va ţine bateria.

p6 energi

În rest, P6 Energy mai are un ecran mare de 5 inch, cu o rezoluţie 720p HD şi un panel IPS OGS. totul este protejat de o sticlă Gorilla Glass 3, care din câte am observat eu este tot mai des folosită pe produsele Allview. Iarăşi un punct foarte important pe care îl acordă protecţiei telefonului. Lângă ecran avem senzorii de lumină şi proximitate care ajută şi ei la un consum redus de energie. Mai menţionăm camera frontală de 2MP şi camera principală de 8MP cu LED, capabilă de 1080P la 30 fps.

Datorită acumulatorului mare, P6 Energy are o grosime destul de generoasă, care ajunge la 10,3 mm. Tot aceasta, îi asigură o construcţie foarte solidă, bună şi probabil puţin greoaie. Telefonul poate fi comanda acum de pe site-ul oficial Allview, la preţul de 849 Lei. Pentru cei care s-au săturat să tot pună telefonul la încărcat, acest model o să îţi steargă toate amintirile neplăcute.

energy

sursa: allview

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank