Allview P5 Life si P4 Life, două modele ce primesc update la Android 5.0 Lollipop

Cele mai noi telefoane de la Allview au ajuns acum câteva zile în stocul magazinului eMAG – este vorba de modelele P5 Life şi P4 Life, care rulează pe sistemul de operare Android 4.4 KitKat. Aceste două modele se mai remarcă prin designul lor foarte elegant şi prin faptul că ambele vor primi update la Android 5.0 Lollipop. Deci aici intră in discuţie un aspect foarte important, pe care mulţi dintre voi îl vor aprecia. Modelul P4 Life are preţul de 399 Lei iar P5 Life, de 499 Lei. Din acest punct de vedere, ambele sunt o opţiune foarte bună când vine vorba de calitate, design şi chiar specificaţii.

p4

Allview P4 Life are o diagonală de 4 inch cu o rezoluţie de 800 x 480 px din care rezultă o densitate bună de 233ppi, pentru o calitate a imaginii foarte bună. Avem un panel IPs care are unghiuri foarte bune de vizualizare şi cel mai important este că avem o sticlă de protecţie Gorilla Glass 3. Sincer nu mă aşteptam ca pe un asemenea smartphone care costă aproape 400 Lei, să găsesc o asemenea sticlă. Deci acesta este un aspect foarte important, pe care nu cred că îl mai găseşti la alte telefoane de genul. Cât despre partea hardware, acesta are un procesor Quad-Core, 1 GB memori RAM şi 8GB memorie internă, care se poate extinde cu un card microSD. Mai menţionăm senzorii de lumină, proximitate şi accelerometru, precum şi acumulatorul de 1.600 mAh. La partea de cameră, avem în spate un obiectiv OV5648 de 5MP, capabil de HDR şi touch focus. În plus, acesta are un design foarte asemănător cu cel a lui iPhone 5C. Pentru aceşti bani, P4 Life este un smartphone foarte bine echipat.

p5Allview P5 Life, este destul de asmănător la capitolul hardware cu P4 Life, deoarece avem acelaşi procesor Quad-Core, 1 GB memorie RAM, 8 GB memorie internă şi acelaşi acelerator grafic Mali 400MP. Totuşi acesta se deosebeşte prin faptul că are o diagonalaă mai mare, care ajunge la 4,5 inch şi o sticlă de tip OGS – adică fără spaţiu intre panel şi sticlă. Avem şi o imbunătăţire pe partea de cameră, unde cea principală este capabilă de inregistrare video FullHD la 30 fps.(update* ambele pot inregistra video la 1080p) La fel şi în partea frontală avem o cameră de 2MP. Un pic de imbunătăţire datorită diagonalei mai mari, avem şi pe partea de acumulator, unde cei 1.850 mAh promit să ţină telefonul în stand-by, 185 de ore. Şi acest model, este un best buy pentru cei care au un buget mai limitat.

Din punctul meu de vedere, aceste două modele sunt nişte telefoane pe care te poţi baza şi pe viitor – adică vei avea partea de Android 5.0 şi care îţi oferă o experienţă foarte bună datorită specificaţiilor sale bune. Ambele modele sunt acum pe stoc la eMAG.

Comments

 1. By iony

  Reply

 2. By Valy

  Reply

  • By johnson

   Reply

 3. By dorin

  Reply

  • By Adrian

   Reply

   • By dorin

    Reply

 4. By matescu

  Reply

  • By Adrian

   Reply

  • By johnsnon

   Reply

 5. By mary

  Reply

 6. By sandu

  Reply

  • By Gigi

   Reply

   • By D

    Reply

   • By cineva

    Reply

   • By Titel

    Reply

 7. By maxx

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank