Allview lanseaza smartphone-ul P6 Pro, cu ecran HD si conectivitate 4G

Allview P6 PRO (1)P6 PRO dispune de o baterie Sony de 3140mAh care oferă  până la 392 de ore în stand-by și 820 de minute de convorbire. Cu toate că acumulatorul încorporat are o capacitate considerabilă, grosimea telefonului nu depășește 8,1 mm. Încărcătorul de 2A împreună cu tehnologia Fast charging integrată permite o încărcare completă în mai puțin de două ore.

P6 PRO este un device ce oferă conectivitate 4G în standardele TDD și FDD pe ambele cartele SIM-uri încorporate. Viteza de download ajunge până la 150Mbps.

Experiența audio va fi cu siguranță memorabilă întrucât dispozitivul este unul inovator. Beneficiază de o incintă acustică cu radiator pasiv, pentru un nivel crescut al sunetului si calitate maximă a redării. În plus, smartphone-ul P6 PRO este dotat cu un difuzor de tip dual voice coil, de mari dimensiuni, cu două bobine care lucrează în tandem. Pe lângă acestea, telefonul beneficiază de unul dintre cele mai avansate amplificatoare digitale de tip NXP.

Telefonul are un display de 5 inch HD IPS și redă imagini la rezoluția 1280×720 de pixeli. Smartphone-ul are un design atrăgător, este subțire, iar marginile sunt ușor rotunjite.         Grație funcției Smart awake” telefonul va intui dorințele utilizatorului printr-o atingere “codată: ecranul se deblochează la dubla atingere, iar desenarea unei simple litere pe ecran conduce direct către aplicația dorită.Allview P6 PRO (2)

Allview P6 PRO dispune de un procesor Quad Core pe 64-bit și o soluție grafică Mali T720 care asigură o utilizare fluentă a smartphone-ului. Memoria Flash de 8GB poate fi extinsă prin adăugarea unui card microSD de până la 128GB. Dispozitivul rulează sistemul de operare, Android 5.1, Lollipop, care oferă o experiență plăcută și o interfață prietenoasă.

Camera principală cu Autofocus BSI oferă o rezoluție de 8MP, filmează la rezoluție HD și cu ajutorul LED Flash-ului capturează imagini calitative chiar și în condiții de iluminare scăzută. Deschiderea diafragmei f/2.0 permite trecerea și captarea unei cantități mai mari de lumină către senzor, pentru fotografii mai luminoase fără alte artificii.

Camera frontală de 5MP va fi cu siguranță apreciată de amatorii de selfie-uri și de apeluri video.

P6 PRO poate fi achiziționat prin precomandă începând de astăzi, 5 noiembrie, iar livrările vor fi efectuate după 13 noiembrie. Prețul telefonului este de 749 lei.Allview P6 PRO (3)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank