Allview lanseaza Impera i10G – cea mai scumpa tableta din portofoliu

O noua tableta a fost lansata azi de catre Allview – Impera i10G, care face parte din noua familie Impera – adica telefoane si tablete care ruleaza pe sistemul de operare Windows 8. Dupa cum spune si titlul acestui articol, aceasta este cea mai scumpa tableta de la Allview. Cu siguranta este si cea mai compacta, ceea ce ne duce cu gandul, la performante mari si constructie foarte buna. In plus, aceasta tableta se mai incadreaza si in clasa tabletelor care suporta conexiunea 3G.

imperai10g

Sa nu mai pierdem vremea si sa trecem direct la specificatiile acestei minunate tablete. De la inceput trebuie sa stim ca Allview a pus tot ce a avut mai bun in aceasta tableta, care costa nici mai mult, nici mai putin de 1.249 Lei. In interiorul tabletei avem un procesor Intel ATOM Z3735D la o frecventa de 1,8GHz, o memorie RAM de 2GB, o memorie interna de 32GB, un procesor grafic Intel HD si bineinteles sistemul de operare Windows 8.1. Puti mai la exterior, avem o diagonala ce masoara 9,7″, o rezolutie foarte mare, de 2048 x 1536 px, o tehnologie IPS si un format mai putin obisnuit, 4:3. ( fara sticla protectie gen Gorilla Glass ).

In partea forntala avem o camera de 2MP iar in spate una de 5MP cu autofocus si alte functii speciale. Tot in spate, sub capacul de aluminiu avem o baterie generoasa de 8.000 mAh, care promite o autonomie indelungata. Pe partea de conectivitate, Impera i10G are in dotare: un slot pentru microSD care suporta 64GB, modem 3G integrat, Jack de 3,5 mm, Wi-Fi, USB 2.0, Bluethoot 3.0. La capitolul senzori, avem doar accelerometrul clasic – lipsa senzor de proximitate.

i10g

Acestea ar fi principalele specificatii ale tabletei, iar eu pot spune ca sunt foarte bune. Cu ajutorul sistemului de operare Windows 8.1, avem un pic de viteza mai buna in procesare si interfata, fata de tableta cu Android i10G. Dupa parerea mea, tabletele cu Windows, nu sunt la mare cautare, iar singurele persoane care cauta asa ceva, sunt cei care lucreaza in domeniiul ” business” daca ii pot spune asa. Pretul isi reflecta foarte bine partea hardware, software cat si calitatea in sine.

sursa: allview

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank