Allview lanseaza cea mai performanta tableta – i10G

AStazi, cei de la Allview au lansat cea mai puternica si mai bine echipata tableta de la ei – Allview i10G – adica o tableta dotata cu modulul 3G, procesor de cea mai inalta calitate – Intel Atom Quad-Core si o memorie RAM de 2GB. La prima vedere, avem de a face cu o tableta Slim , care masoara doar 9,25 mm in grosime si care are un capac spate din metal – deci o tableta premium.

Pe langa acestea, tableta i10G mai vine echipata cu un ecran IPS care masoara in diagonala 9,7″, o rezolutie foarte buna de 2048 x1536 px, din care rezulta o densitate de pixeli de 2633ppi – foarte buna la acest capitol si intra in directa concurenta cu tabletele Ipad Air precum si tabletele noi Tab S de la Samsung.

Pe partea de grafica, tableta este dotata cu un accelerator grafic Intel HD, care iti va permite rularea oricarui joc din Google Play. Daca esti pasionat de jocuri, trebuie sa sti ca ai loc suficient prntru o multime de jocuri, deoarece are o memorie interna de 16GB la care se mai poate adauga un slot microSD de pana la 64GB – un punct iar pozitiv, deoarece pana acum suporta doar 32GB maxim (tabletele).

Camera principala a acestei tablete frumoase, este de 5MP care este capabila de inregistrare HD @30 fps. In partea frontala avem o camera de 2MP, numai buna pentru selfie si videochat. La conectivitate, tableta sta foarte bine, si este echipata cu 3G,  Bluethoot 3.0, USB 2.0, Wi-Fi, Jack de 3,5 mm precum si doua difuzoare de inalta calitate. De mentionat mai este faptul ca, procesorul marca Intel Atom este tractat la o frecventa de 1.8 GHz pe o tehnologie de 22nm.

intel

Pe partea software si pe partea de acumulator, tableta vine echipata cu o versiune putin veche de Android  – 4.2 – iar eu sper ca va primi un update in cel mai scurt timp. Acumulatorul insa, pot spune eu ca este cel mai bun punct al acestei tablete, deoarece are o capacitate de 8.000 mAh – adica la o asemenea diagonala de 9,7″ este mai mult decat suficient, iar cei de la Allveiw promit o autonomie de pana la 6 ore in modul “serios”.

Pretul acestei tablete este foarte bun, se incadreaza bine in el, iar de la Allview o putem cumpara la pretul de 999 Lei doar la precomanda. Sper ca in cel mai scurt timp sa ajunga si la eMag. Parerea mea despre aceasta tableta este ca, cei de la Allview au adus pana in momentul de fata, cea mai buna tableta sub brand Romanesc. Isi merita banii, iar eu recomand aceasta tableta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank