Allview lanseaza azi S6 Style – un telefon simplu

Astazi, cei de la Allview au lansat un nou telefon foarte atractiv – de ce? – pentru ca nu este un smartphone si este special dedicat celor care isi doresc un telefon clasic la care poate vorbi cel putin o saptamana, dar care are si un design premium si totul la un pret foarte bun de doar 219 RON.

s6

 

La prima vedere, putem observa ca el seamana foarte bine cu S5 Simply( vezi recenzie ), datorita capacului spate din metal, dar si datorita pretului sau foarte accesibil. dupa cum suntem obisnuiti de cei de la Allview, si acest telefon clasic are o interfata personalizata de ei, care arata destul de bine, si te duce cu gandul ca el ruleaza pe sistemul de operare Android – dar nu este asa – deoarece are un sistem de operare simplu, propriu.

s6s

 

Ce imi mai place la acest telefon, este faptul ca vine si in culoare Gold – adica super premium. Cat despre specificatiile acestui telefon, putem spune ca el se misca foarte bine, iar cel mai imporntat lucru care il are, este camera de 2MP spate cu blitz. Deosebit de elegant si compact, S6 Style va atrage totate privirile. Telefonul este modelat din materiale de cea mai buna calitate. Capacul metalic din spate ii ofera atat rezistenta sporita cat si un rafinament aparte. Designul slim de numai 7,6 mm intregeste experienta utilizarii.
Telefonul este disponibil in 3 variante de culori: auriu, gri metalizat si alb cu argintiu.

Comments

 1. By laurentiu

  Reply

  • By Adrian

   Reply

 2. By ghio

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank