Allview E2 Living primeste update la KitKat

e2 living kitkat

Inca un nou smartphone marca Allview primeste update la ultima versiune de Android 4.4 KitKat. Pana acum avem urmatoarele update-uri disponibile, la telefoanele Allview: P6 Life, V1 Viper i, X2 Soul, Ax 4 Nano si A5 Smiley. Astazi a venit randul lui E2 Living pentru acest update. Telefonul are specificatii la limita, pentru a primi acest update.  La interior avem un procesor Dual-Core Cortex si o memorie RAM la limita: 512MB. Pe langa acestea avem un spatiu de stocare, insuficient pentru acest update ( in cazul in care mai ai alte chestii in telefon ). De aceea este recomandat sa utilizezi un card microSD – vezi cum alegi un card aici.

E2 Living este un smartphone destul de nou, aparut in luma Mai, 2014. Pana acum Allview, a adus acest update pe telefoane lansate anul acesta. Pe celalata saptamana ne asteapta un alt update la KitKat, pentru ceva tableta, presupun.

Pana atunci, trebuie sa ai in vedere urmatoarele aspecte, inainte de a face update la KitKat:

 • sa ai baterie minim 50%
 • introduceti un card microSD in telefon cu spatiu liber de minim 2GB si setati-l ca locatie preferata pentru instalare astfel: Setari-> Personal-> Memorie -> Detalii Memorie-> bifati Card SD
 • update-ul este disponibil OTA, deci trebuie sa ai o retea wireless acasa, si sa dai o verificare la Sistem Update din setari. Nu incerca cu traficul de la operatorii de telefonie mobila – pack mare
 • daca semnalezi ceva probleme dupa acest update, iti recomand sa dai un Factory Reset
 • mai multe detalii si pasi corecti pentru acest update ii gasesti aici

Aceasta versiune aduce cateva animatii noi, precum si cateva imbunatatiri pe partea de “performanta”. Un nou motiv pentru cei care isi doresc un smartphone de la Allview  – ruleaza pe cea mai noua versiune de Android.

Comments

 1. By Barbus Antonio

  Reply

  • By Adrian

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank