Allview E2 Jump este nou smartphone certificat IPX 5

Allview lansează astăzi un nou smartphone cu numele de E2 Jump, adică un dispozitiv dedicat tinerilor plini de energie şi care este certificat IPX 5. Această certificare îi asigură protecţia deplină la contactul cu apa şi nu numai – spun asta deoarece multe telefoane lansate cu certificatul IP67 nu făceau faţă la contactul cu apă, mai ales dacă erau scufundate deplin în apă. Însă acest certificat IPX 5, îi asigură o protecţie chiar dacă este introdus în lichid, la o anumită adâncime. Din poza de mai jos, poţi observa că bateria şi restul componentelor de sub capac sunt foarte bine protejate printr-o membrană cauciucată, care nu permite ca lichidul să ajungă la ele.

e2 jump

Sub această carcasă ermetică, avem următoarele componente hardware: procesor Quad-core Cortex A7 la 1,3 GHz, 1GB memorie RAM şi un accelerator grafic Mali 400MP, precum şi cei 8GB de memorie internă. La partea software, acest E2 Jump rulează pe versiunea nouă de Android 4.4.2 KitKat, cu puţine modificări bine venite din partea Allview – animaţii şi teme foarte frumoase.

În partea din faţă, avem un ecran ce măsoară 4,5 inch cu rezoluţia 854 x 480 px şi un panel IPS. Totul este protejat de o sticlă rezistentă şi care îţi asigură un touch de o acurateţe mare. Deasupra ecranului avem senzorii de lumină şi proximitate, camera de 0,3MP şi difuzorul protejat pentru a nu intra nici un lichid.

jump

Tot la partea frontală mai avem două difuzoare puternice, pentru un sunet tare şi care la rândul lor sunt protejate de pătrunderea lichidelor. Telefonul beneficează de un acumulator mare, ce are capacitatea de 2.000 mAh şi care va ţine telefonul cel puţin o zi la o utilizare puţin peste normal. Din punctul meu de vedere, acest smartphone E2 Jump se potriveşte perfect cu stilul de viaţă al tinerilor şi cred că va face faţă oricărei picături de apă ce vine în contact cu acesta. Pentru cei 599 Lei, telefonul poate fi o achiziţie bună pentru cei tineri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank