Allview AX4 Nano – prima impresie

ax4Nu de mult lansata, tableta de la Allview AX4 Nano, atrage multi tineri care isi doresc o tableta echipata cu 3G si care se potriveste perfect in mana datorita diagonalei sale de 7.0″. Eu am ales sa scriu cateva cuvinte despre ea, deoarece am observat ca multa lume cauta aceasta tableta, atat in mediul online cat si in magazine – la fel si stocuri mari in marile magazine. Acum cateva zile, am avut ocazia sa ma joc putin pe aceasta tableta, la un prieten acasa si am decis ca trebuie sa scriu cate ideii principale.

Pentru inceput, dupa cum am mentionat mai sus, sta foarte bine in mana – mai ales in palma mea, care este “mare”. In al doilea rand am observat finisajul de buna calitate si care are un aspect glossy precum aveam in trecut pe telefoanele Galaxy S. Putin o sa ramana ceva urme de la degete, dar nu este o mare problema. Ea are o greutate foarte mica, de doar 256 grame, iar din aceasta cauza, trebuie sa ai grija cu ea ca poate o scapi din mana + un profil destul de subtire care masoara 8,9 mm. Toate bune si frumoase la partea de constructie si aspect. ( in special ecranul, care este putin cam inalt – parerea mea)

Partea ce ma dezamagit este tot la ecran – iar aici avem un plastic pozitionat la o distanza sezizabila fata de ecranul in sine – parca aduce a ceva model vechi. In rest, avem o densitate acceptabila, culori bunicele si un raspuns foarte bun al ecranului – adica nu trebuie sa apesi pana se indoaie plasticul :)) .

Pe partea de camera, tableta AX4 Nano vine echipata cu o camera de 3MP in spate si una de 1MP in fata – cea din spate este decenta, dar cea din fata, mai bine nu o folosesti ( sau o folosesti pe tip de “aplicatie camera” :)) . Lipsa autofocus, sau touchfocus, insa avem geo-tagging.  Pozele se fac rapid, iar interfata camerei este simpla, ca si la toate tabletele marca Allview care ruleaza pe 4.2.

Un alt aspect care mi-a atras atentia, este faptul ca ea se misca foarte bine – interfata este rapida, aplicatiile se deschid rapid, dar totusi cand o soliciti mai mult, o sa ai parte de putin lag. In jocuri, tableta se descurca binisor, iar jocurile simple, merg foarte bine pe ea. Clar ca jocurile gen NFS, Asphalt vor avea probleme.

Aceasta a fost prima mea impresie despre tableta allview Ax4 Nano – eu iti recomand aceasta tableta daca vrei sa o cumperi, dar inainte de a face acest lucru, lasa un comment mai jos, iar eu iti voi mai spune si alte alternative pe care le consider aproape la fel de bune ca si aceasta. Tot Ax4 Nano va primi update la KitKat – vezi informatii aici.

Comments

  1. Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank