Impreuna pentru Robi Lukaci, clujeanul nostru

Salutare clujeni! Am vazut zilele acestea mobilizarea fantastică pentru clujeanul nostru Robert Lukaci şi m-am gândit să dau şi eu o mână de ajutor pentru el. Personal, eu îl cunosc pe Robert (din vedere) de foarte mulţi ani. Îmi aduc aminte din copilarie de el, pe vremea când piaţa mărăşti era plină de gherete, iar printre ele era şi Robert. Pe aceea vreme, Robert aveam cam aceeaşi loc de muncă (se ocupa cu mici vânzări). Vindea una alta prin piaţă, în special înainte de revelion, când avea masă cu artifici şi petarde. De atunci şi până azi nu prea l-am mai văzut, decât prin centru, unde doar din maşină îl vedeam. Nu, nu am cumpărat nimic de la el, de aceea acum vreau sa îi dau o mână de ajutor, desigur cu ajutorul vostru. Pentru asta am pregătit un mic plan pentru a aduna o sumă de bani, pe care am să o înmânez personal lui Robert.

Aşadar, tot ceea ce pot face pentru el, este să pun un link de afiliere în acest articol, care vă duce direct pe pagina eMAG.ro. De aici, oricare din voi, care puneţi o comandă de la ei, voi primi un comision. Pentru ca acesta să fie înregistrat în contul respectiv, trebuie să rulaţi de pe browser-ul Chorme pe desktop şi tot pe Chorme de pe smartphone. Din aplicaţia eMAG, nu se pot înregistra momentan comisioane! Deci, orice produs cumpărat de voi, va genera un mic comision. (in 10 zile poti pune comanda, dupa ce ai accesat link-ul)

  • Link de afiliere spre eMAG
  • sau de la oricare alt magazin online, de unde iti faci cumparaturile – lasa doar un comment cu magazinul respectiv

Momentan, contul are deja 24 Lei aprobaţi şi 9 Lei în aşteptare (niste prieteni au făcut 4 comenzi). În fiecare zi am să fac update la articol, pentru a vedea cu toţii care este suma adunată. Banii îi voi încasa pe data de 7 Martie (cererea de plată se înregistrează în data de 22 a lunii, iar banii în data de 7), timp în care se pot aduna mulţi bani! După asta, voi lua o cameră cu mine, voi scoate bani şi îi voi duce direct la Robi. Am să filmez totul, deoarece unii dintre voi nu mă cunoaşteţi şi cu siguranţă nu veţi avea încredere! Haide-ţi să facem o treabă bună pentru clujeanul nostru!

Poţi da share la articol pe Facebook, pentru a strânge mai mulţi bani! Mai jos ai banii din contul curent.

***Update – din pacate platforma profitshare nu permite inregistrarea comisioanelor de pe contul pe care l-am facut pentru Robi. Asadar, link-ul ramane iar toate comisioanele inregistrate le voi posta de pe contul meu. Momentan nici un comision pe nici un cont!

Update 26 Ianuarie – primul comision pentru Roby. Multumim cumparatorului ! Asteptam aprobarea comisionului !robi 1

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank