Ai vazut noile Televizoare de la UTOK?

UTOK, compania Românească preyenta de multi ani buni pe piaţa noastră, lansează în premieră prima gama de televizoare sub marca proprie. Este vorba de 6 modele UTOK TV, pentru bugetul fiecaruia dintr voi. Preţurile încep de la 799 Lei şi ajung uşor la 1.399 Lei. Toate modelele au ajuns deja pe stocul UTOK şi pot fi comandate direct de pe site-ul UTOK.

ut

Principalele caracteristici pe care se bazeaza aceste televizoare accesibile UTOK sunt: rezoluţia acceptabilă, tuner-ul DVB-T,C,T2, tehnologia LED, conectivitate HDMI şi în ultimul rând, consumul redus de energie. Cu aceste modele, nu vei consuma mai mult de 0,5W la ora, deoarece sistemul lor de economisire a energie, este foarte eficient.

Pe partea de design, acestea îţi oferă un plastic glossy, de buna calitate, iar la partea de ramă, UTOK a avut grijă să o reducă astfel încât să îţi atragă privirea încă de la început. Cel mai ieftin UTOK TV U24HD1 , are o diagonala de doar 24 inch, rezoluţie HD şi un sunet HD. Cel mai scump, are o diagonala mare de 40 inch, rezoluţie FullHD, sunet 3D şi un body Slim. Per total, pentru preţul de 1.399 Lei, se poate opta deja pentru televizoare cu funcţia 3D şi probabil chiar un Smart TV, se poate încadra în acest preţ. Rămâne de văzut dacă, aceste modele se vor ridica la nevoile şi preferinţele clienţilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank