Ai 5 motive să cumperi noul Orange Nura

Un nou smartphone mare şi frumos a apărut de ceva timp în oferta celor de la Orange. Este vorba de noul Orange Nura, care vine cu un ecran foarte mare şi cel mai important: poate fi achiziţionat fără nici un leu, la un abonament de voce Orange. Cred că această combinaţie va atrage foarte multă lume, deoarece am trecut şi eu să văd acest smartphone şi am rămas cu o impresie bună despre acesta. Pentru cei care vor să îţi cumpere acet Nura, eu am să fac mai jos o lista cu 5 motive pentru care acesta merită să fie achiziţionat. Până atunci, trebuie să ştii că acest Orange Nura este defapt un smartphone de la Alcatel, lansat foarte recent. Să începem cu aceste motive:

1. Are un ecran mare şi luminos – Nura vine echipat cu o diagonală mare de 5,5 inch şi un panel IPS. Acest panel are o luminozitate foarte bună, deoarece lumina este proiectată din spatele acestuia, ceea ce îţi va asigura o lizibilitate bună chiar şi la mediul exterior. Ba mai mult, acest panel are unghiuri excelente de vizualizare, adică îţi oferă aceeaşi calitate a imaginii din aproape orice unghi. Pe lângă aceste două aspecte, rezoluţia ecranului este şi ea un factor foarte important când îţi alegi un smartphone. Cei 1280 x 720 px îţi asigură o claritate bună, deoarece densitatea pixelilor ajunge la 267 ppi. Şi ca o mică paranteză, ecranul este foarte aproape de sticla de protecţie.

2. Componente hardware de performanţă înaltă – Foarte multă lume a auzit deja de telefoane la 200 Lei cu procesoare Quad-Core. Ei bine acestea au toate componente hardwate, mai exact chipseturi MediaTek, ieftine. Această afirmaţie nu este valabilă şi în cazul lui Orange Nura. La interiorul acestuia avem renumitul Qulcomm Snapdragon 8916 şi o memorie RAM “reală” de 1GB. Pe partea grafică probabil avem un Adreno 305, care la fel este de o performanţă foarte bună.

nura

comanda acum la abonament

3. Compatibil cu reteaua 4G Orange – Cu peste 1GB trafic inclus în abonament, Orange Nura poate să “zboare” pe internet deoarece este compatibil cu reţeaua 4G Orange. Asta înseamnă că avem viteze foarte bune la internet ce ajung până la 300 Mbps. Desigur acoperirea pentru reţeaua 4G încă lasă de dorit, dar pentru cei care locuiesc în oraşe, ar fi o alegere foarte bună. Ca să fie şi mai compact, Alcatel a adăugat NFC, Bluethoot 4.0, USB 2.0 şi GPS.

4. Acumulator cu capacitate mare – Din nou, Alcatel a făcut o alegere foarte bună. A ales un acumulator pe măsura ecranului şi pe măsura specficaţiilor hardware – 3.100 mAh care conform utilizatorilor, rezistă cu brio o zi şi jumătate la o utilizare normală. Eu cred că această autonomie este foarte bine venită chiar şi pentru cei care se joacă mult sau pur şi simplu folosesc telefonul mai intens – chiar şi în acest caz, telefonul rezistă cel puţin 6 ore.

5. Cameră frontală şi principală bună – La acet captiol, producătorul a ales să rămână la cerinţele publicului mediu. A ales o cameră de 8MP pentru a captura poze bune şi o cameră secundară de 5MP pentru un selfie de calitate. Aici vorbim de un obiectiv frontal cu o deschidere normală, care face poze chiar bune. Avem şi funcţia de auto-focus la camera frontală. Cât despre cea principală, ea este capabilă şi de a înregistra video la rezoluţia FullHD 1080p.

Din punctul meu de vedere, telefonul este foarte ok. Poţi să îl cumperi fără nici o problemă de la Orange, împreună cu orice abonament. Totuşi ai şi alte alternative la acest smartphone cum ar fi: Nokia Lumia 640 sau Asus ZenFone 5. Aceste modele le poţi găsi la QuickMobile, direct de pe stoc, accesând link-urile cu albastru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank