Aer conditionat Whirlpool SPIS 412L cu filtru HD+

Whirlpool prezintă cel mai nou aparat de aer condiționat, sub numele de cod SPIS412L. Cu acest model, marele producător de electrocasnice se ridică la un alt nivel față de cum era până acum cu celelalte modele de aparate de aer condiționat. Whirlpool 412L se clasează în gama aparatelor premium, unde avem putere mare de răcire, design elegant și funcții multiple pentru a ne face viața mai ușoară. Pentru început am să vă spun câteva caracteristici importante despre acest model. Totuși înainte de a începe, trebuie să menționez că este primul aparat de aer condiționat care are admisia de aer 4D ! Celelalte modele marca Whirlpool au admisia 3D sau 2D. O să trecem mai jos, mai multe detalii despre acest sitem nou, în premieră la SPIS412L.whirlpool 412L

Design și calitate

Încă de la început se poate observa că acest model se rearcă printr-un deisign puțin mai futurist. Whirlpool a adoptat o nouă culoare aparatelor de aer condiționat, pentru a ieși din starea de ”alb” pe care majoritatea aparatelor o au. La fel și în cazul de față, 412L are o culoare ce ține să imite puțin metalul, culoare care se adaptează mai bine noilor tendințe de culori de prin apartamente. Culoarea grey este o culoare ce inspiră răcoare, liniște și îi dă aparatului o tentă de design și calitate premium. La exterior avem un plastic gros, cu forme bine definite, iar pe laterale mici orifici pentru a capta aerul. Prin aceste orificii special concepute, SPIS 412L îți face treaba aducând și eliminând aerul în sistemul 4D. O chestie destul de simplă, dar care îți reciclează aerul din încăpere mult mai eficient.

La partea din față avem în zona centrală un afișaj LCD mic, pe care este afișată temperatura și anumite funcții pe care le poți seta ulterior. Pe lângă acest afișaj simplu, avem 3 iconițe care te informează despre starea acestuia, adică On/Off, timer și modul de noapte. Carcasa din interiorul acestuia este din inox, de înaltă calitate și care îți asigură un aer proaspăt tot timpul.

Funcții speciale

Una din principalele funcții pe care deja la cunoaștem la aparatele de aer condiționat marca Whirlpool, este funcția 6th Sense. Aici discutăm de 6th Sense Air Flow, care știe ce să facă cu aerul condiționat. Acesta setează automat temperatura din interiorul camerei, în funcție de temperatura actuală. Pe lângă funcția de răcire, acesta poate să bage și aer cald în încăpere, funcție pe care nu prea o găsești la multe aparate de aer condiționat. Desigur, pe timp de noapte, aparatul știe cum să regleze temperatura astfel încăt să ai parte de un somn liniștit și fără să ai bătăi de cap că este prea rece sau prea cald. Mai amintim funcția de autocurățare, care menține aparatul la un nivel optim de igienă și îți asigură un aer proaspăt, rece și fără mirosuri. Ba mai mult, Whirlpool SPIS412L aer filtru de carbon inclus în aparat, care asigură cea mai bună calitate a aerului, posibilă. Ține departe alergeni, bacteriile din exterior și filtrează cu succes aproape tot, pentru a te feri de eventualele neplăceri.whi1

Specificații Whirlpool S412L

Printre specificațiile care contează atunci când alegi un aparat de aer condiționat, amintim debitul de aer, de 12.000 BTU, clasa de energie A+, nivelul de zgomot interior ajunge la doar 64dB iar cel exterior la 54dB și desigur agentul de răcire. Agentul de răcire folosit de acest model este de tip R410A, fiind unul din cele mai bune de pe piață, la ora actuală. Tot aparatul are o greutate de doar 8kg, ceea ce înseamnă că fixarea lui la interior este ușoară; deci instalare ușoară la interior. Puterea de consum la răcire este de 1190W, iar cea la încălzire de 1010W. Cu alte cuvinte, un aparat de aer condiționat puternic și economic atât la răcire cât și la încălzire. Din punctul meu de vedere, dacă îl vei folosit 2-3 ore pe zi, nu vei avea un consum mare de energie, deci o factură mică pe acest aparat.

Eficiența energetică a acestui model este de 5,6 la răcire și 3,8 la încălzire, procent foarte bun pentru un asemenea aparat nou. Puterea de răcire la aparatele conveționale este undeva la 4-4,5 pe când la acest model trece de 5.

Instalare Whirlpool SPIS 412

Ca și toate aparatele de aer condiționat achiziționate de pe internet, nu vei primi la pachet, instalarea gratuită. eMAG însă îți oferă acest servicu contra-cost, pe care eu îl recomand cu încredere. Adică, cumperi aparatul, eMAG îl livrează, după care trimite o echipa de instalatori, care se vor ocupa de tot ceaa ce trebuie pentru a pune aparatul în funcțiune la parametrii normali. Prețul unei instalări în temenul a 3 zile este de 429 Lei, iar în 5 zile de 349 Lei, Probabil vei opta pentru instalarea în 5 zile, deoarece are un preț mai acceptabil. Per total, instalarea se face la cel mai înalt nivel profesional posibil. Persoanele care au apelat la instalarea eMAG a aerului condiționat, au numai cuvinte de laudă. Înstalarea definitivă a aparatului durează undeva la maxim 4 ore; depinde de situația de la fața locului.

În opinia mea, Whirlpool SPIS412L este un apara de aer condiționat puternic, de generație nouă și eficient în tot ceea ce poate face. Prețul acestui aparat la eMAG este de 1.819 Lei, fiind cel mai bun preț online de pe piață. Îl poți comanda cu încredere de la eMAG, deoarece au servici de cea mai bună calitate. De departe cel mai bun aparat de aer condiționat la acest preț. Poți să îl comanzi accesând orice link de afiliere din acest articol ! Îți mulțumesc !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank