Aer conditionat Samsung AR12KSFPEWQNZE cu Fast Cool si 12000 BTU

Ești în căutarea unui aparat de aer condționat performant și nu prea știi ce să alegi ? Pentru ca să nu mai ai atâtea bătăi de cap, eu vin cu o recomandare în materie de aer condiționat cu noul model, Samsung AR12KSFPEWQNZE. Sun puțin ciudat numele acestuia, dar ceea ce trebuie să iei în considerare, este produsul în sine. Este vorba despre un model performant de aer condiționat, lansat pe sfărșitul anului 2015 și care a ajuns în România prin intermediul mai multor magazine de specialitate. Totodată, acest aparat este printre puținele care nu consumă nici un pic de curent, atunci când este în stand-by! Cu alte cuvinte, un aparat de aer condiționat inteligent și care se ridică la nevoile tale, în orice moment. Pentru a vedea dacă merită sau nu să cumperi acest Samsung AR12KSFPEW, trebuie să trecem în revistă următoarele caracteristici și funcții, cu care este dotat acest model. s1

De la început trebuie să știi că ai de a face cu un aparat de aer condiționat care are o capacitate a debitului de aer de 12.000 BTU. Aceste cifre îl fac să fie încadrat în clasa aparatelor puternice și eficiente, deaorece pot asigura o temperatură constatnă pe o suprafață mare, indiferent dacă zona este circulabilă sau nu. Datorită acestei puteri mare de raăcire, aparatul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+. Nu este chiar la cel mai înalt nivel de economicitate, dar cu o asemenea putere, Samsung a făcut tot ce se putea pentru a-l încadra în această clasă. Pe partea de încălzire, apratul de aer condiționat, are clasa energetică A.

Trecând mai departe la capitolul caracteristică, Samsung AR12 beneficează de un Filtru HD 60, care mai este numit și filtru de înaltă densitate și complexitate, care îți asigură cel mai înalt nivel la calitatea aerului. Elimină și curăță aerul de aproape toate impuritățile și este foarte ușor de întreținut. Desigur, reține praful, alergeni și aerul poluat, astfel încăt vei avea un aer proaspăt, rece și respirabil. Pe lângă acest filtru, aparatul mai are în dotare un filtru ce îndepaărtează bacteriile din aer și din zona aparatului, pentru o igienă sporită. Cu alte cuvinte, un aparat de aer condționat bine echipat împotriva dăunătorilor și care ține să îți ofere un aer de înaltă calitate.

Câteva din cele mai importante funcții cu care un aparat de aer condiționat trebuie să fie echipat sunt: funcția de dezumudificare; funcția de încălzire; funcția Sleep Mode; funcția Auto-Start; funcția 2 Step Cooling și funcția de auto-curățare. Din păcate, acest model nu beneficează de o conexiune Wi-Fi, fiind sigurul minus al acestui model Samsung WQNZE.

2 Step Cooling este o funcție foarte bine gândită, deoarece poate răci încăperea în care este pus, într-un timp foarte scurt. Desigur, datorită acestei funcții, crește ușor și consumul de energie. Din puncul meu de vedere, aș apela la această funcție de fiecare dată când m-aș întoarce acasă și vreau un pic de aer rece.

O altă funcție importantă este Sleep Moode sau Night Mode. Prin asta se poate înțelege că aparatul poate fi setat pe această funcție pentru a funcționa pe timp de noapte astfel încăt să nu simți chiar atât de mult aerul rece și desigur, să nu producă foarte mult zgomot. Aici, mai pot adăuga faptul că, aparatele de aer ar trebuii montate în zonele gen living și nu în camera unde dormi; îți poate afecta sănătatea dacă dormi cu el pornit pe timp de noapte.s1

Pe lângă toate acestea, Samsung AR12KSFPEWQNZE are un coeficient al randamentului de răcire la 5,6 și unul la încălzire de 3,8. Din punctul meu de vedere, este un aparat care are un randament foarte bun, ce se clasează în gama de top a aparatelor de aer condiționat. La modul încălzire, cred că este și acela destul de bun, dar care nu te prea interesează.

Concluzia pentru acest Samsung AR12KSFPEWQ, este următoarea: un aparat de aer condiționat inteligent, cu funcții multiple, de calitate și care poate răci o suprafața mare într-un timp foarte scurt. Marca Samsung îți spune cuvântul la calitate, eficiență și durabilitate. Cu siguranță, vei beneficia de un aer condiționat bun, cu design frumos și arătos. Aparatul poate fi comandat de la eMAG, cu prețul de 1.949 Lei. tot de la eMAG, poți alege instalarea lui în maxim 10 zile de la comandă, cu 359 Lei. Poți comanda folosind orice link de afiliere din acest articol. Mulțumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank