Aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA

Pentru astăzi am pregătit un articol despre un aparat de aer condiționat mai puțin cunoscut la noi în țară. Modelul ales de mine este Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA, disponibil la foarte multe magazine de specialitate și nu numai. Poate îți sună ciudat faptul că am să îți recomand un aparat de aer condiționat marca Mitshubishi, dar am facut-o din mai multe motive bine întemeiate. Piața locală este invadată de aparate de aer condiționat gen Samsung, Heinner, Vivax, Electrolux și LG, mai puțin marca Mitsubishi. Desigur, acest brand vine direct din Japonia, unde aceste modele sunt extrem de populare, datorită calității pe care le oferă.

În țară, lumea nu prea știe să aleagă un aparat de aer condiționat bun și deseori alege unul de brand cunoscut, pe care dă mulți bani și probabil nu este atăt de bun la calitate. Mitsubishi oferă calitate și funcționalitate la un preț acceptabil, loc în care se regăsește și acest model Electric MSZ-HJ35VA. De departe, Mitsubishi este printre cei mai buni producători de aparate pentru aer condiționat din lume. În continuare, să vedem ce poate oferi acest model și dacă merită sau nu să îl cumperi. Desigur, îmi voi spune și eu părerea despre Mitsubishi HJ35V.mi

Generale

Pentru început, trebuie să știm că avem de a face cu un model de tip DC Inverter. Asta înseamnă că are o capacitate foarte mare a debitului de aer și poate menține o temperatură constantă indiferent de ceea ce se petrece în casă. Mai mult, ventialtorul acestuia lucrează aproape tot timpul, cu mici variațiuni de viteză, asigurând o temperatură constantă în tot timpul funcționării, fără fluctuații mari. La modele de tip On/Off, se simte un pic de diferență de temperatură, fapt ce poate uneori să fie deranjant.

Eficiență și design

Pe partea de motoare, Mitsubishi Electric MSZ-HJ35 aduce un sistem mai rezistent pentru o funcționare de minimum 5 ani, fără reparații. Noile motoare Poki Poki, ofera o densitate și o forță magnetică ridicată, ceea ce conduce la o eficienta energetica sporita. La capitolul eficiență energetică, modelul acesta are clasa A simplu, atât pe răcire cât și pe încalzire. Potrivit celor de la Mitsu, este un aer condiționat foarte eficient, ce nu consumă foarte multă energie, chiar dacă este pus la capacitate maximă.

Cât despre calitatea acestuia, cei de la Mitsubishi garantează toate componentele ca fiind rezultatul celor mai noi tehnologii de producție pe care le pot oferi ei. Calitatea, după cum vă spuneam, este excelentă și îți vei dea seama de ea, de îndată ce îți vei instala acest model. La partea de design, avem un aer condiționat simplu, care arată bine în orice încăpere, deoarece este pe culoarea alb, fără prea multe LED-uri și dichisuri. Simplu și compact, Mitsubishi este o alegere foarte bună pentru cei care îți doresc un aparat la care nu prea contează design-ul, ci doar ceea ce poate el.

Caracteristici Mitsubishi HJ35VA

La acest capitol amintim capacitatea de răcire și încălzire pe care le are acest aparat. 12.000 BTU este cifra pentru ambele. O cifră bună, pe care o consider că nu trebuie să fie nici mai mare nici mai mică. Perfectă pentru aprtamente și case cu 2 nivele. Pe lângă aceasta amintim faptul că aparatul are 4 trepte de ventilație, un filtru Anti-Praf care îți asigură un aer curat și fără microbi. Cele 4 trepte se pot seta foarte ușor de pe telecomandă, iar despre sistemul de praf îți pot da de gândit o singură comparație: gândește-te cât de poluat este aerul la ei și cât de poluat este aerul la noi ? de aici îți dai seama singur ce tip de filtru puternic pentru praf a ales Mitsubishi. După cum se poate observa, aparatul nu are caracteristici făcute doar să impresioneze, ci are tot ce trebuie pentru a fi un aer condiționat bun, puternic și care să îți facă treaba în orice situație, corespunzător.

Funcții speciale

Nici la acest capitol, Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA nu dorește să impresioneze prin xy funcții speciale. Printre cel emai importante pe care le are acest model, este autodiagnoza, Auto-Restart, Dezghețare, Dezumidificare, funcție Jet, Timer și Econo Cool. Suficiente pentru ca să poată fi considerat un aparat de aer condiționat performant și în acealși timp și simplu.Poate fi setat și pe timp de noapte să îți asigure o temperatură ideală pentru un somn liniștit. Cu ajutorul telecomenzi, poți selecta orice program dorit.

În concluzie, Mitsubishi MSZ-HJ35VA este un produs mai special față de ceea ce avem pe piața din România. Modelul oferă fiabilitate, calitate și preț excelent pentru ceea ce poate să ofere. Eu îl recomand cu încredere și la prețul lui îl recomand chiar și în fața modelelelor gen Samsung Whirlpool și altele. La eMAG, aparatul are prețul de 2.399 Lei. Instalarea se poate face contra cost și se poate comanda tot de la eMAG, la un preț ce nu depășește 500 Lei. Comanda pentru aparat o poți face accesând orice link de afiliere din acest articol ! Mulțumesc pentru atenție !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank