Aer conditionat Beko BHIN 120 Slim cu Filtru Cold Plasma

Pentru astăzi am pregătit un nou articol gen review/pareri despre un nou aparat de aer condiționat. Cum căldurile au luat cu asalt România, ar fi cel mai bine să ai un aparat de aer conționat pentru a trece cu bine peste zilele caniculare. Pentru asta eu îți recomand noul aer condiționat Beko BHIN120 Slim, unul dintre puținele modele cu Filtru cold Plasma de pe piața noastră. Beko aduce o serie de aparate excelente, cu funcții speciale și desigur cu anumite caracteristici care le face să iasă în evidență. Model de față, se încadrează în clasa mijlocie, deoarece este un aparat de aer condționat accesibil, cu o capacitate de 12.000 BTU și are un design clasic.beko

Beko BHIN 120 este un aparat cu tehnologie inverter, care are 3 avantaje principale: au un consum redus de energie, confort ridicat și performanță mult mai mare decât aparatele clasice, la răcire. Pe lângă aceste 3 caracteristici principale, acest model Beko 120 are funcția de a menține o temperatură constantă și uniformă pe o suprață de cel puțin 10 metri, fără a cunsuma foarte mult curent. Acest aparat se încadrează în calsa de eficiență A++, ceea ce înseamnă că avem de a face cu unul din cele mai eficiente aparate de aer condiționat disponibile în țară.

Filtru Cold Plasma și Filtru 4 in 1

Fiecare din noi căutăm un aparat de aer condiționat cu un filtru cât mai puternic de curățare. Beko 12 BH vine cu un filtru invovator de curâțare, care descompune particulele de aer în ioni pozitivi și negativi, pentru o purificare a aerului cât mai bună. Cu alte cuvinte, o metodă puternică și eficientă pentru purificarea aerului, care conform celor care l-au cumpărat, aerul din aparat este de o foarte bună calitate; respirabil, rece și puternic.

Pe lângă acest filtru puternic, mai avem încă 4 filtre speciale pentru diferite funcții. Amintim Filtrul Photic Catalyst ( care elimina germenii si poate sa indeparteze mirosurile cu o capacitate echivalenta cu a 500 de odorizante cu carbon activ), Filtrul Hepa ( care elimina praful și polenul în proporție de 99%), Filtrul Silver Ion ( elimină bacteriile din aer și oprește dezvoltarea microbilor) și Filtrul Catechin ( care îndepărtează mirosurile și impuritățile mari). În concluzi, Beko 120 BHIN îți asigură un aer curat și poți fi sigur că nu te vei îmbolnăvi din cauza lui, indiferent de starea de sănătate.

Funcții speciale

Printre cele mai importante funcții speciale pe care le are acest aer condiționat Beko, amintim: dezghețare automată, funcția de încălzire până la 30 grade; funcție jet; dezumidificare; timer; sleee mode sau night mode și funcția Real Set, care își asigură o reglare precisă a temperaturii pe fiecare cameră. Din câte observ eu, aparatul are toate funcțiile necesare pentru ca creșterea confortului termic din apratamentul tău. Tot la această categorie se mai poate adăuga, eficiența energetică, care la acest model se ridică la cifra de 6,1 pentru răcire și 4 pentru încălzire.

În opinia mea, Beko BHIN 120 Silm, este un aparat de aer condiționat cu multiple funcții speciale, cu o grămadă de filtre bune și care are un preț foarte bun. Aparatul este disponibil la eMAG, unde are prețul de 1.699 Lei. Aparatul beneficează de kit-ul pentru instalare, iar instalarea propriu-zisă se face în maxim 10 zile de la comanda online. Instalarea costă 230 Lei, oferită de un echipaj de oameni specializați pentru așa ceva. Oricum eu cred că poți să îl instalezi și singur, în câteva ore bune. Comanda o poți face accesând orice link de afiliere din acest articol ! Îți mulțumesc !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank