Active Cam 3.2 este cea mai buna camera de actiune sub brand Romanesc

AC-32_m3

Camera sport Activecam 3.2 a fost creata special pentru adrenalina si pentru pasionatii de sport. Va permite sa inregistrati toate cascadoriile si se potriveste in toate conditiile. Acest dispozitiv rezistent la socuri si apa (pana la 30 metri adancime) este mereu cu tine – pregatit pentru a capta momentele memorabile!

  • Inregistreaza Full HD (1920 * 1080p) la 30 fps oferind o impresie vizuala puternica.
  • Unghiul larg de inregistrare (170°) va permite sa captati absolut toate detaliile cascadoriilor.

Caracteristici:

IN ORICE CONDITII!

Activecam 3.2 va fi mereu cu tine indiferent de vremea de afara sau de locul in care te afli. Indiferent daca esti cu bicicleta, faci surf sau skydive – varietatea uneltelor incluse de montare va permit sa fixati dispozitivul in orice loc si orice pozitie! Datorita accesoriilor incluse rezistente la apa, dispozitivul nu va fi afectat de infiltratii de apa.

CROIT PENTRU NEVOILE TALE

Camera a fost echipata cu multe caracteristici folositoare care va permit sa o utilizati in diferite moduri. Suportul inclus si incarcatorul va permit sa folositi dispozitivul ca pe o camera de masina pregatita sa inregistreze intreaga ruta. Mai mult, multumita modulului Wi-Fi incorporat puteti vedea imaginea in direct de pe camera pe PC, tableta sau smartphone.

Cutia produsului include:

In plus fata de camera veti primi, de asemenea, accesoriile de montare oferindu-va posibilitatea de a fixa camera oriunde doriti. Veti gasi pe langa altele: un monopied, cleme si bureti plutitori.

Carcasa rezistenta la apa:

Multumita carcasei solide rezistenta la praf, nu va mai trebui sa va faceti griji cu privire la camera si va puteti concentra pe ce va place cel mai mult. Carcasa rezistenta la apa asigura protectie impotriva diferitelor conditii meteorologice nefavorabile, zapada sau noroi.

Wi-Fi:

Camera are un modul incorporat Wi-Fi ce va permite sa vizualizati in direct imaginea de pe camera, direct pe PC, tableta sau smartphone.

Ecran incorporat:

Ecranul incorporat de 1.5-inchi va permite sa redati datele inregistrate direct pe camera. Nu va mai trebui sa conectati dispozitivul la un calculator pentru a selecta cele mai bune parti ale inregistrarii!

AC-32_ukêad1

Specificatii

Rezolutia inregistrarii: Full HD 1920*1080

Frame rate: 60 fps (la 1280*720)

Display: 1.5” TFT

Unghi de vizualizare: 170°

Imagini: 2MP / 5MP / 8MP / 12MP

Loop recording: DA

Suport card MicroSD: pana la 32 GB

Microfon incorporat: DA

Difuzor incorporat: DA

Conectori: micro USB, micro HDMI

Altele: o carcasa rezistenta la apa (pana la 30 de metri adancime), autostart, Wi-Fi

Intervalul temperaturii de operare: 0°-50°C

Baterie: 900 mAh

Carcasa:

Culoare: negru + argintiu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank