Acesta este adevaratul BLACK FRIDAY – magazine participante având cea mai buna oferta

La fel ca și anul trecut, am să fac o listă cu cele mai apreciate magazine pe care le consider eu că au o ofertă reală de Black Friday, pentru ca tu să poți face o alegere cât mai bună. Și de acest an, am să fac mai multe categorii de magazine, cu link direct de afiliere pe pagina dedicată evenimentului de Black Friday. Toți am auzit deja de magazinele care au anunțat de câteva luni acest eveniment de reduceri, dar care vând povești. Adevăratul Black Friday în România are loc pe data de 17 Noiembrie, cu mici decalaje de o zi două, funcție de magazin. Există câteva magazine care dau startul la Black Friday cu 24h înainte și care îl țin tot weekendul, adică din 17 până pe 19 Noiembrie.

vezi PRODUSELE Vedetă la eMAG Black Friday AICI

Cum te pregătești de Black Friday ?

  • îți faci lista cu produsele pe care le dorești
  • verifici prețul la mai multe magazine
  • îți pregătești adresa de livrare dacă preferi un anumit magazin
  • îți pregătești banii sau îți pregătești cardul pentru cumpărături online
  • îți faci puțin răbdare, fiindcă livrările se întind până la sfărșitul lunii

Magazinele care ofertă un Black friday ADEVĂRAT:

Lista de magazine va fi actualizată de îndata  ce voi mai găsi magazine care anunță reduceri adevărate de Black Friday. Între timp, îți recomand să verifici paginile dedicate pentru acest eveniment la fiecare site la care vrei să îi vei oferta de Black Friday, folosind acele linkuri de afiliere din dreptul fiecăruia. Mai mult, la fiecare magazin voi adăuga oferte speciale pe categorii de produse, de îndată ce le voi afla sau îmi par foarte interesante.

! Ține minte ! Reducerile încep Vineri dimineața de la primele ore sau în noapte de Joi spre Vineri, la unele magazine. Chiar dacă storucile se epuizează rapid, revine în câteva minte, deoarece există posibilitatea ca ele să fie împrospătate cu noi produse.

Dacă îți place acest articol, poți da un SHARE pe FAcebook sau un Like ! îți Mulțumesc !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank