Acer V Nitro – o noua serie premium

acer

Astazi, cei de la Acer au anuntat o noua serie de notebook-uri de inalta calitate si rafinament. Aceasta serie aduce un design, un aspect nou dar si performante foarte bune. Cateva din seria aceasta, vor fi dedicate impatimitilor de gaming, la cel mai inalt nivel.

Acestea vor fi dotate cu cea mai noua generatie de procesoare Intel, cu cea mai noua placa video pentru notebookuri GForce GTX860M pentru cea mai limpede experienta in jocuri. Nici hard-diskurile vechi nu le mai avem, deoarece acestea vor fi echipate cu SSD-uri de pana la 256GB. Nu trebuie sa iti mai faci grija de temperaturile inalte si de “praful” care se dupune in el, deoarece Acer a pregatit tehnologii noi pentru a rezolva aceste probleme importante.

Pe partea de ecran, acestea vor fi dotate cu tehonlogia IPS, care iti va oferi cele mai bune unghiuri de vizualizare, dar si cele mai bune culori. Diagonalele vor fi cuprinse intre 15″ si 17″. Totul intr-un body cu finisaje metalice si foarte subtire, deoarece ele masoara undeva la 2,5 cm in grosime. Nici pe partea de sunet nu vor sta rau, iar acolo putem gasi 4 difuzoare certificate Dolby, care iti vor oferi sunetul de care ai nevoie in orice joc.

Ele vor fi disponibile in Europa, la sfarsitul acestui an, iar preturile vor fi cuprinse intre 700 euro si 800 Euro. La noi in Romania, pretul creste putin si cred ca va ajunge la 750 Euro pentru cea mai “mica” varianta. Bineinteles va fi si o versiune mai puternica, care trece de 900 Euro, care sper ca va ajunge si la noi.

sursa: acer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank