Accesorii pentru iPhone 6 si 6 Plus

Daca cei de la QuickMobile au reusit sa aduca cele mai noi telefoane marca Apple, s-au gandit sa aduca si o lista intreaga de accesorii care se potivesc perfect cu iPhone 6 si iPhone 6 Plus. Pentru inceput aceste accesorii speciale si absolut necesare au un pret destul de mare comparabil cu accesoriile pentru modelele mai vechi de iPhone. Asa ca preturile incep de la 50 Lei si ajung chiar si peste 100 Lei.

QuickMobile iti pune la dispozitie folie, husa ultra slim, husa tip flip si huse de tip skin, pentru iPhone 6 si 6+ ( putin mai saraca oferta pentru 6+, deoarece accesoriile sunt mai greu de gasit ). Printre cele mai bune huse pentru iPhone 6 si folii, eu iti recomand urmatoarele:

Aceste trei accesorii sunt absolut necesare pentru a pastra si utiliza un iPhone 6 in conditii de maxima siguranta si confort. In plus, husa de tip Flip Smart pentru varianta Gold, iti pune la dispozitie o serie de posibilitati de asezare a telefonului, pentru o vizualizare elegant si eficienta, fara ajutorul mainii.

Daca nu iti place acest tip de husa flip, iti recomand sa incerci un skin subtire la un pret foarte bun – Momax Ultra Slim Tough Clear Breeze la pretul de 45 Lei si care se potriveste absolut perfect pe conturul telefonului. Este fabricat din-trun plastic care nu miroase, nu retine urmele si iti ofera un grip foarte bun.

Trebuie sa fii foarte atent la ce marca sunt accesoriile pentru iPhone 6 si 6+, deoarece nu toate se potrivesc exact dupa liniile telefonului. Eu recomand accesoriile marca Momax. Comanda-ti acum acest set de accesorii si nu vei regreta!

husa gold

Husa Gold

husa gold2

Husa Gold

husa verde

Skin Momax

husa.ip6

Husa Flip neagra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank