Accesorii pentru HTC One M8

Desi a aparut de ceva vreme la noi in tara, HTC One M8 a inregistrat vanzari mici pana in momentul de fata. Cele mai multe vanzari s-au inregistrat la marile companii de comunicatii, gen Orange, Vodafone si Cosmote. Probabil acest lucru se datoreaza interesului scazut din partea consumatorilor pentru acest high-end smartphone M8. Poate ca este si prea scump, deoarece are pretul la liber de 2.799 Lei, iar partea de accesorii este la fel de scumpa.

Momentan, in tara avem doar accesoriile necesare pentru ca sa il poti pastra in siguranta. Pentru usurinta ta, am selectat cateva din cele mai bune accesori pentru One M8, dupa cum urmeaza:

  1. Pentru inceput, trebuie sa ai pe el folie pentru protectia ecranului. Exista o multime de modele, care incep de la 15 Lei si ajung pana la peste 50 Lei. Eu iti recomand sa mergi pe o folie de la 50 Lei in sus. Aici am gasit cea mai buna folie in oferta celor de la eMag – pret 99 Lei cu transport gratuit – comanda acum.

folie.protectie.onem8

 

2.  Al doi-lea accesoriu este absolut necesar – o husa de tip flip din material de cea mai buna calitate, care iti asigura un grip foarte bun, datorita texturii in relief si fixarii perfecte pe conturul telefonului. La partea frontala are doua gauri libere, care se potrivesc exact cu difuzoarele lui M8 si iti asigura un sunet clar, ca si cum nu ai avea husa pe el. Tot la magazinul eMag am gasit aceasta husa tip flip, la un pret la fel de “adevarat”, de 99 Lei – in stoc si transport gratuit – comanda acum.

husaflip husaflipp

 

3.  Ultimul accesoriu recomandat de mine, este inca o husa, dar putin mai diferita de cea de sus. Este o combinatie dintre cea de tip carte si de tip “view” – adica ai posibilitatea sa iti setezi notificariile sa iti apara in partea de sus si sa nu mai fie nevoie sa desfaci capacul. La fel si ceasul sau vremea o poti vedea foarte rapid. Materialul folosit este, pielea sintetica pe exterior iar la interior avem micro-fibre care iti protejeaza ecranul.  Aceasta o gasesti tot la eMag la pretul de 60 Lei – comanda acum.

sv svv

Mai este disponibila in oferta celor de la quickmobile, renumita husa tip dot, dar ea va fi disponibila peste cateva saptamani si in oferta celor de la eMag.  Eu iti recomand sa le cumperi acum aceste accesorii, deoarece stocul nu este prea mare si pretul poate sa creasca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank