Accesorii necesare pentru un Smart TV 3D

Televizoarele de tip Smart au devenit foarte populare datorita multiplelor posibilitati de utilizare a acestuia. La noi in tara, acest tip de televizor Smart, se vinde cel mai bine, iar populatia cumpara tehnologii din ce in ce mai avansate si mai scumpe. In momentul de fata iti poti achizitiona un televizor Smart incepand cu 1.899 Lei si ajungand la scoruri de peste 5.000 Lei. Daca esti hotarat sa treci la un nou nivel si sa iti transformi sufrageria sau camera intr-un mini-cinema, trebuie sa stii ca ai nevoie de cateva accesorii esentiale pentru a te bucura deplin de acest Smart Tv.

Cele mai avansate televizoare Smart, sunt cele capabile de redarea imaginii in 3D, iar de aceea ai nevoie de o pereche de ochelari 3D. Majoritatea televizoarelor sub 3.500 Lei vin in cutie fara aceasta pereche de ochelari. Asa ca trebuie sa iti cumperi o pereche gratis de la urmatorul magazin ( deoarece au preturi buna si ii poti returna in 30 de zile fara nici o problema ):

  • 2 perechi de ochelari marca Samsung la eMag costa – 149 Lei cu transport gratis – comanda aici

ochelari

Fara acesti ochelari, nu vei beneficia de acest efect 3D cu adevarat. Exista insa si ochelari mai ieftini, dar pe care eu nu ii recomand. Pretul isi spune cuvantul in cazul acestora. Perechea de mai sus este spcial conceputa pentru televizoarele marca Samsung.

Al doi-lea accesoriu important este cablul HDMI – care fara el nu ai calitatea imaginii si a sunetului, dupa cum ar trebuie. Acesta iti transmite cel mai bun semnal posibil, perfect pentru rezolutia FullHD. Nu iti recomand cabluri HDMI sub pretul de 50 Lei.

  • cablu de 1,5 m, la eMag costa – 99.9 Lei – cu transport gratis – comanda aici

Cu acesta vei realiza legatura dintre reciverul HD si televizor. Daca nu ai un reciver HD acasa, suna la firma raspunzatoare de televiziune si cere un reciver HD cu porturi HDMI.

Al trei-lea accesoriu necesar pentru un televizor, este suportul pentru perete. Chiar daca televizorul are picioare stabile si se poate regla putin din picior, tot nu este de ajuns. Cu ajutorul unui suport Hama, vei putea pozitiona televizorul in orice zona si il poti duce la orice unghi pentru o imagine cat mai clara. Montarea este destul de usoara, iar siguranta acestuia este foarte ridicata.

  • suport Hama la eMag costa – 239 Lei – stoc limitat* – comanda acum

Ultimul accesoriu necesar pentru a vedea filme la rezolutii inalte precum si alte seriale, este un MediaPlayer cu Android care iti ofera o experienta noua pe internet si care se poate conecta la orice TV Smart 3D. Si acest produs il gasesti tot la eMag, la preturi foarte bune, incepand cu 300 Lei. Iti recomand sa mergi pe marca Apple sau ceva marca mai cunoscuta.

Totusi mai exista un alt accesoriu necesar pentru a intretine acest Smart Tv si anume, kit-ul de curatare si intretinere, care costa 30-40 Lei la eMag. Ochelarii si acest kit este cel mai important accesoriu pe care trebuie sa il comandi atunci cand comanzi si televizorul. Oferta completa de televizoare Smart 3D o gasesti la eMag, unde televizoarele Samsung au o promotie interesanta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank