Accesorii esentiale pentru Galaxy S6 si S6 Edge

Poate chiar înainte să îţi comanzi cel mai nou smartphone de la Samsung, trebuie să te gândeşti foarte bine la cum să îl protejezi cât mai bine, fiindcă ai dat o grămada de banii pe el. Momentan accesoriile originale pentru Galaxy S6 şi S6 Edge, au apărut doar la magazinele online. În magazinele fizice, acestea mai au puţin de aşteptat, datorită producătorului care parcă întârzie livrările. La magazinul online QuickMobile, treaba stă puţin mai altfel. Ei au pus deja la dispoziţia cumpărătorului o serie de accesorii 100% originale pentru S6 şi S6 Edge, pe care am să ţi le prezint mai jos.

În primul rând, pentru protejarea telefonului ai nevoie de o folie de protecţie. Aici intră în discuţie foarte multe companii care produc astfel de folii, dar care numai câteva din ele îţi merită cu adevărat banii. Printre cele mai bune firme de “folii de protecţie pentru S6″ se numără: AnyMode, Celly şi Hama.

  • folie de protectie pentru S6 transparenta la preţul de 19,9 Lei
  • folie de protecţie pentru S6 care nu reţine amprentele la preţul de 49 ,9 Lei
  • folie de protecţie pentru S6 Anti-SHOCK securizată la preţul de 119,9 Lei
  • cumpără oricare din ele accesând acest link QuickMobile cu filtrul “folii de protecţie”

În al doi-lea rând, pentru ca spatele acestuia şi rama frumoasă să îţi păstreze aspectul “ca şi nou”, trebuie să le protejăm cu o husă simplă, de tip “agendă”, sau de tip “capac spate slim”. Aici intră în discuţie mărcile: Krusell, Celly şi AnyMode. Ca şi recomandare din partea mea, cea mai bună protecţie împotriva şocurilor şi a uzurii externe, este husa de tip agendă. Pentru cei care îţi doresc să păstreze design-ul slim al telefonului şi principalele caracteristici ale acestuia, îi recomand o husă “Ultra-subţire” de la Celly. Aceasta se mulează perfect pe spatele telefonului şi îţi oferă un grip superior. Cele mai bune huse le-am enumerat mai jos:

  • husă agendă Kiruna de la Krusell cu ramă interioară pentru maximă protecţie – 139 Lei
  • bumper din metal Slim pentru S6 – 139 Lei
  • husă tip capac spate Ultra-SLIM de la preţuri începând cu 59,9 Lei
  • husă tip “agenda-view” pentru S6 – 169 Lei
  • vezi şi alte produse din fiecare categorie de huă, accesând link-ul QuickMobile cu filtrul “huse”

Tot pe site-ul QuickMobile vei putea găsi huse cu diverse inscripţii pe ele, precum şi acumulatori externi tip husă special concepute pentru Galaxy S6. Toate produsele de la acest magazin sunt 100% originale şi se potrivesc absolut perfect cu telefoanele respective. Pentru Galaxy S6 Edge sunt disponibile aproape aceleaşi modele de huse şi folii de protecţie, precum se găsesc pentru S6 simplu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank