A5 Smiley primeste update la KitKat

upUn nou smartphone marca Allview primeste update la cea mai asteptata versiune de Android – 4.4 KitKat. Modelul de saptamana aceasta este Allview A5 Smiley, care a fost lansat destul de recent, iar specificatiile acestuia ii permit acest update.  Acesta are in dotare un procesor Dual-Core, o memorie RAM de 512MB, camera principala de 3,2MP, camera secundara de o,3MP si o diagonala de 4.0″. Poate ca unele vorbe spun ca, KitKat nu va rula foarte fluent pe o memorie atat de mica, dar eu ma gandesc ca cei de la Allview l-au optimizat foarte bine, pentru a face fata.

Acest update la A5 Smiley, aduce cateva imbunatatiri, precum o interfata mai proaspata, un pic de viteza mai buna, posibil ceva rezultate mai bune in benchmark si o stabilitate mai buna.

Procedura de update pentru A5 Smiley

Exista pe piata doua modele de “telefoane” si anume: unul care are versiunea de software SV10 si SV13.0. Trebuie sa fii foarte atent ce model ai si ce pachet alegi!

Pentru a alege procedura corespunzatoare telefonului dvs. se procedeaza astfel:

Intrati in Setari -> Despre telefon

Daca numarul Versiunii este SV10 – se aplica procedura de update SW nr. 1;

Vezi procedura de update SW nr. 1 AICI!

Daca numarul Versiunii este SV13.0 – se aplica procedura de update SW nr.2.

Vezi procedura de update SW nr. 2 AICI!

Urmeaza atent pasii sau risti sa iti “strici” telefonul. Toata operatiunea nu dureaza mai mult de 10 minute, deci nu ai motive sa te grabesti. Iti recomand sa nu intrerupi sub nici o forma operatiunea de update, iar bateria telefonului sa iti fie incarcata aproape la maxim. Daca dupa update, semnalezi ceva probleme, intri in recovery mode si ii dai un factory reset, sau wipe data/dalvik.

Inca un motiv in plus, sa iti cumperi acest model de telefon A5 Smileyil poti comanda de aici, deoarece are un pret foarte bun si il poti returna inapoi daca nu iti place.

sursa: allview

Comments

 1. By dani

  Reply

  • By Adrian

   Reply

 2. By evilwords

  Reply

  • By Ion Cristian Serban

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank