700 Lei REDUCERE pentru Nikon Coolpix L620

Daca esti in cautarea unui aparat foto performant, trebuie sa stii ca azi, la eMag, Nikon Coolpix L620 are o reducere de 700 Lei – probabil cea mai mare reducere la un aparat foto de clasa lui.  Totusi de ce are o asemenea reducere? pai iti spun eu de ce: dintr-un simplu motiv, cei de la eMag au dorit sa puna acest produse la reducere, pentru a atrage noi clienti, printre care si pe tine.

  • Pret la eMag, cu reducere de 700 Lei – 499 LEi ( pret original 1.199 Lei ) – comanda acum

Cateva date despre aparat

Coolpix L620 a fost lansat de ceva vreme buna, dar obiectivul sau de 18MP, functiile speciale si zomm-ul foarte bun, il fac sa fie cea mai buna alegere la un asemenea pret. El dispune de un zoom optic de 14x si are un unghiu larg, cuprins intre 25 -350 mm.

Pozele, vor iesi foarte frumoase indiferent de lumina, datorita senzorului CMOS care are iluminarea din spate. Deci chiar si in excursie, noapte, pozele vor iesi absolut superbe. Pe partea de ecran, L620 vine cu o diagonala generoasa de 3″, care cuprinde 460K puncte, acoperite cu un strat anti-reflexie, pentru o vizualizare mai buna, din partea utilizatorului. Totu cu ajutorul blitz-ului integrat, vei scoate in evidenta detalii pe care pana acuma nu le-ai observat.

Pe partea de conectivitate, acest aparat Coolpix de la Nikon, are in dotare un port mini HDMI, un port USB 2.0 e viteza mare, precum si o iesire audio video, prin care il poti conecta la TV sau orice alt aparat compatibil. Cat despre poze si filmare, acesta are capacitatea de a inregistra video FullHD si de a captura poze la rezolutia 3264 x 2448 px, capturand astfel, orice detaliu necesar.

Cei de la eMag iti pun la dispozitie si o serie de carduri, o serie de huse si o multime de alte accesori compatibile cu acest aparat. Iti recomand sa cumperi aparatul acum, de pe eMag, deoarece stocul este cam limitat, iar reducerea de 700 Lei nu dureaza mult!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank