7 cărţi noi scrise de Stephen King

Dragă cititorule, trebuie să te anunţ că au aparut noi cărţi scrie de Stephen King şi care pentru prima data ajunse la noi în ţară, sunt la o reducere foarte bună. Mai exact, este vorba de librăria online Nemira care s-a interesat de aceste titluri noi de la celebrul autor American, care dă semne că are vănzări foarte bune peste tot în lume. Chiar şi la noi în România, publicul a început să citească primele apariţii ale acestuia, iar acum pare tot mai mulţi cititori îşi doresc ultimele apariţii ale acestuia.

Pentru asta, cei de la Nemira au pus deja spre vănzare următoarele titluri pe care eu ţi le recomand cu căldură: Jocul lui Gerald, Turnul întunescat: pistolarul, Misery. Dolores Claiborne, Carrie, Blaze şi Cimitirul amintirilor. Toate aceste titluri beneficează de o reducere de 40%, pe care o găseşti doar aici. Nu uita însă, reducerea durează doar câteva zile !

Pe lângă aceste titluri dedicate iubitorilor de suspans, fantasy sau horror, cei de la Nemira mai au câteva zeci de titluri la o reducere mai mică cu 10 procente decât cea de mai sus. Oferta completă o poţi vedea, accesând link-ul de mai sus.

stephen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank