6 motive pentru ca sa iti cumperi un HTC One M8

Recent lansat la noi in tara, HTC One M8, este probabil cel mai frumos smartphone de pana acum. Nu ma refer la cel mai frumos produs de HTC, ci dintre toate smartphone-urile de pe piata. Cine spune acest lucru? – majoritatea site-urilor de profil si cele mai multe publicatii oferite de marile ziare ale lumii. Acest smartphone este disponibil in aproape toata lumea, iar la noi in tara se afla printre cele mai scumpe telefoane care ruleaza pe sistemul de operare Android. El are pretul de 2.799 Lei la eMag, in varianta de 16GB. Tot la eMag poti gasi si accesoriile necesare pentru acesta, deoarece trebuie sa il protejezi, cand stii ca ai dat atatia bani pe el.

La noi in tara, el nu a inregistrat vanzari prea mari, deoarece lumea inca nu stie de ce este capabil acest minunat smartphone si cat de bun este acesta. Pentru asta, eu am pregatit xx motive pentru care acest smartphone ar trebui cumparat in favoarea multor alte telefoane puternice. Asa ca sa incepem cu cel mai important motiv pentru care One M8 merita sa fie cumparat:

  1. Designul sau absolut fermecator inca de la prima privire. Construit in intregime din metal, M8 bate de departe Galaxy S5, iPhone 5S, Xperia Z2 si alte telefoane puternice. Curbelor perfecte, bine rotunjite si finisate, ii confera o prindere absolut perfecta in mana. Cu siguranta vei atrage orice privire atunci cand vorbesti la telefon.
  2. Dotarile sale, care concureaza cu telefoanele mentionate mai sus, dar uneori, putin mai bun decat ele, deoarece el are o interfata foarte eleganta, cea mai noua versiune de Android si peste ele o mica atingere de la HTC – Sense 6.0.
  3. Camera Dual, care promite sa faca cele mai bune poze, indiferent de conditiile de lumina, indiferent in ce situatie te afli si totul ajutat de un LED dual, foarte puternic. O multime de aplicatii speciale care iti permit modificare pozelor la modul profesional.
  4. Difuzoarele BoomSound, care deja le stim de pe modelul One, care a spulberat si spulbera orice concurenta pe acest segment audio. Bineinteles, pe M8 avem varianta imbunatatita putin. Pana cum cel mai bun sunet de la un smartphone.
  5. Ecran cu o densitate incredibila – 441 pixeli pe inch. Cea mai noua tehnologie de ecran SuperLCD 3 si peste el o sticla fina Gorilla Glass 3 pentru protectie maxima. Culorile sunt absolut naturale, unghiuri foarte bune si un raspuns excelent la touch.
  6. O multime de functii speciale, dar cea mai importanta este Motion Launch, care permite “deblocarea” ecranului folosint un gest preferat de tine. In general se foloseste “double-tap”, adica atingi de 2 ori rapid ecranul, si se va debloca. O alta functie interesanta, vine in ajutorul tau atunci cand doresti sa faci o poza rapid, iar tot ce trebuie sa faci este sa intorci telefonul in modul landscape si sa apesi butonul de volum.

Daca vrei sa stii si parerea mea, deoarece eu am avut recent un HTC One si am avut ocazia deja sa tin in mana si un One M8, pot spune ca este cel mai bun smartphone din toate punctele de vedere. Unii zic ca are doua camere care ii consuma bateria mai repede, altii spun ca nu este certificat IP67 ca si S5, altii spun ca este prea scump ( doar in cazul lui iPhone 5S, ce pret avem si ce dotari avem?), iar eu zic ca o baterie nu prea tine mai mult de o zi la aproape nici un smartphone si nu prea ai tu nevoie de in fiecare zi de un telefon certificat IP67. Nici pretul nu este asa scump, defapt si S5 este tot cam la acelasi pret. Recomandarea mea, este sa il cumperi linistit, deoarece o sa ramai surprins cat de bun este acest smartphone.  In comparatie cu iPhone 5S, trebuie sa ai ideea asta: iti cumperi un Galaxy Chat si il compari cu un S4.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank