50% reducere pentru 30 de titluri scrise de Sven Hassel si Rodica Ojog

 

Dupa cum spune si titlul acestui articol, 30 de titluri scrise de marii autori Sven Hassel si rodica Ojog Brasoveanu intra astazi la o mare reducere – 50% pentru fiecare carte scrisa de acesti doi autori. Promotia este valabila pe un interval de timp destul de limiatat, insa necunoscut. De aceea iti recomand sa te uiti aici peste toate titlurile, deoarece ai de unde sa alegi. Cateva carti scrise de Sven Hassel sunt si bestseller in Romania, precum si in alte tari.  Preturile sunt cuprinse intre 6.47 Lei si 7,3 Lei – deci o oportunitate de a iti cumpara cel putin 3 -4 carti.

Printre cele mai bune titluri am gasit: “Gestapo” de Sven Hassel si “Camarazii de Front” tot de Sven Hassel. Rodica Ojog are si ea o singura carte care mi-a atras atentia: “Apel din necunoscut” .

Cateva cuvinte despre: “Gestapo” – Tovarășii de luptă ai lui Sven, locotenentul Ohlsen și Micuțul, trăiesc clipe de coșmar. Brute SS, violuri și alte fapte de o cruzime fără limite, iubiri trădate și prietenii pierdute pentru totdeauna se întâlnesc într-un roman dramatic despre ravagiile violenței.

*In plus, toate titlurile din oferta, beneficeaza de transport gratuit pana la tine acasa!

nemira

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank