5 Telefoane noi pe care le poti face cadou de Paste

Odată cu apropierea sărbătorilor Pascale, oamenii obişnuiesc să îşi facă cadouri unu altuia, sub pretext-ul “cadouri de iepuraş” sau “cadouri de paşte”. În această categorie de cadouri, cele mai populare idei de cadouri sunt telefoanele mobile şi gadgeturile. Acestea sunt disponibile în special pe mediul online, deoarece aici, oferta este mai diversificată iar ultimele modele de telefoane şi gadgeturi sunt disponibile pe stoc, uneori în premieră. Pentru ca să îţi uşurez căutările în materie de smartphone-uri şi gadgeturi, am decis să fac o listă cu cele mai noi telefoane apărute în acest prim semestru al anului 2015. Toate telefoanele de mai jos, sunt disponibile pe stoc, datorită magazinului QuickMobile, care aduce înaintea multor magazine, cele mai noi telefoane. Mai jos vei găsi lista cu 5 telefoane noi apărute, pe diverse categorii de preţ.

1. Samsung Galaxy E5 – 1.299 Lei (QuickMobile)

Este cel mai nou smartphone lansat de Samsung, care îţi oferă noua generaţie de “body” produs în totalitate din aluminiu. Acest model se adresează strict clasei bussines datorită design-ului său elegant, cât şi a specificaţiilor sale care se încadrează undeva pe primele locuri ale categoriei “mid-range”. Din punctul meu de vedere, acest Dual – SIM premium de la Samsung se încadrează intr-o categorie total nouă, pe care o pot numi simplu: premium. La capitolul specificaţii, menţionăm un procesor Quad-Core la 1,2MHz, un chipset Snapdragon 410 şi 1,5GB memorie RAM. Principalul aspect tratat de Samsung la acest model, este combinaţia de materiale foarte bune, cu o diagonală generoasă de 5 inch.

e5

2. LG Spirit 8GB LTE – 999 Lei (QuickMobile)

Acest nou smartphone din categoria “mid-range” care îţi oferă pe partea software cea mai nouă versiune de Android, 5.0.1 Lollipop. În plus acesta păstrează principalele trăsături ale seriei premium de la LG G3, pe partea de design. Cu acest smartphone la ureche, vei putea fi confundat uşor că deţii un smartphone foarte scump. Modelul adus de QuickMobile este în varianta care suportă conectivitate 4G, LTE şi vine echipat cu procesorul Quad-Core Cortex A53, bazat pe chipsetul Snapdragon 410, care sunt ambele de nouă generaţie. Datoriă optimizării foarte bune a sistemului de operare, LG Spirit îţi va oferi tot ce este mai bun pe partea de viteză, stabilitate şi animaţii, din Android 5.0 Lollipop. Pentru această serie din care face parte şi acest model, LG anunţă că toate modelel vor primi cel puţin un update la viitoarea versiune de Android. Aceasta ar fi un punct foarte important pentru mine, dacă ar fi să aleg acest smartphone.

spirit3. Samsung Galaxy J1 – 749 Lei (QuickMobile)

Ar fi de departe cea mai bună alegere pentru cei care îşi doresc un smartphone marca Samsung, de bună calitate, ieftin şi lansat recent. Modelul J1 este probabil primul smartphone ieftin capabil de conectivitate 4G de la Samsung, care nu trece de preţul 750 Lei.  Acest smartphone se remarcă prin camera sa principală de 5MP, acumulatorul de 1.800 mAh care promite o autonomie de maxim 2 zile, iar ultimul aspect important ar fi, versiunea software bine pusă la punct. Acesta rulează pe versiunea de Android 4.4 KitKat, ceea ce mi se pare foarte ok, pentru un asemenea smartphone lansat în 2015. Mai mult, acesta prezintă o ramă metalită la partea din faţă, care îi oferă un aspect mai elegant, care din punctul meu de vedere, ar merge foarte bine cu genul feminin.Aşadar, J1 ar fi un cadou perfect pentru persoana iubită.

j1

4. Xiaomi Mi Note – 2.599 Lei (QuickMobile)

Din categorie phablet-uri eu am ales noul smartphone lansat de Xiaomi. Mi Note este noua serie lansată de Xiaomi, cu care ajunge să concureze cu celelalte smartphone-uri sub tag-ul “note”. Aici intră celebrul Note 4 de la Samsung. Varianta disponibilă la QuickMobile este atât pe cea de 16GB LTE 4G, cât şi pe cea de 64GB LTE 4G. Diferenţă mare între aceste două varinate nu este, decăt, 200 Lei. De preferat ar fi varianta cu 64GB, deoarece acest model nu beneficează de un slot microSD. Mi Note are specificaţii foarte bune, unde intră procesorul Quad-Core tractat la 2,5 GHz, chipsetul grafic Adreno 330 şi cei 3GB de memorie RAM. La partea de ecran, avem o diagonală mare de 5,7 inch, cu un panel IPS şi o rezoluţie FullHD. Chiar dacă avem o diagonală foarte mare, acumulatorul de 3.000 mAh, face faţă cel puţin 1 zi jumate, la o utilizare normală. Mi Note îţi oferă un design nou, cu linii curbate pe 90% din suprafaţa acestuia, care sunt destul de asemănătoare cu cele ale lui Galaxy S6. În curând varianta Mi Note Pro va fi disponibilă tot la QuickMobile, care cu siguranţă va fi o alternativă importantă la Samsung S6 sau la One M9.

note mi

 

5. Samsung Galaxy S6 Auriu – 3.499 Lei (QuickMobile) 

O nouă tendinţă a apărut anul acesta cu telefoanele lansate pe culoarea “auriu”. Utilizatorii din România au recepţionat această culoare foarte rapid şi au asociat-o uşor cu categoria “super-premium” sau “la cel mai înalt nivel”. Mulţi dintre cumpărătorii de smartphone-uri performante optează pentru această culoare, dintr-un simplu motiv, prin care pot ieşi în evidenţă mai uşor. S6 în varianta aurie, 32GB, 4G LTE este acum disponibilă pe stoc la QuickMobile, la cel mai bun preţ de pe piaţa online. Din punctul meu de vedere, este cel mai inovator smartphone lansat anul acesta, care îţi oferă un design cu adevărat premium şi specificaţii duse la cel mai înalt nivel. Cu acest smartphone, Samsung va putea în sfărşit să concureze cu preţurile telefoanelor Apple. Pentru cei mai excentrici, vă recomand Galaxy S6 Edge, care este disponibil deja pentru livrare din stoc.

s6

La categorie gadget-uri, de la QuickMobile trebuie să ştii că cele mai noi tendinţe apărute în lume, sunt deja pe stoc şi sunt gata de livrare pentru cadourile de Paşte. O listă bună cu cadouri de Paşte pentru ea şi una pentru el. Cadourile au fost alese special de QuickMobile pentru această perioadă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank