5 carti noi de Paulo Coelho

paul coelho

Cel mai cunoscut autor Portughez si-a lansat cateva carti noi si la noi in Romania, prin intermediul magazinului online de carti Libris. In oferta magazinului poti gasi o colectie intreaga de carti scrise de Paulo Coelho – peste 25 de titluri.

Acum cateva zile a aparut un nou lot de carti lansate foarte recent. Printre acestea amintim cele mai noi carti scrise de Coelho: “Adulter“, “Al Cincelea Munte” (editia 2014), ” Vrajitoarea din Portobelo“, “Manuscrisul gasit la Accra” si “Zahir” (editia 2014). Aceste titluri deja se vand foarte bine in intreaga lume, in special in tara sa de origine a autorului. La noi in Romania, autorul Coelho s-a facut cunoscut prin cartile: “Alchimistul” (editia 2013) si “Unsprezece minute”. Aceste doua titluri au inregistrat vanzari record, la mai toate librariile online cat si la cele din oras.

Cartea “alchimistul” este cea mai bine vanduta carte in peste 70 tarii din intreaga lume. Cartea s-a vandut in peste 30 milioane de exemplare, printre care si la noi in tara ( peste 1000 titluri ). Cea mai recenta carte lansata, “Adulter” este si cea mai asteptata carte pe care a lansat-o Paulo in ultima perioada. Cred ca aceasta este si cea mai bine vanduta carte la noi in Romania. Iti recomand sa citesti cele 5 titluri mentionate mai sus sau macar sa le cumperi si sa le ai in biblioteca. Un asemenea autor de o asemenea personalitate, trebuie sa il ai printre restul cartilor de pe raft.

Intreaga colectie de carti are preturi foarte bune la libris, iar eu iti recomand sa te uiti peste toate titlurile aici. Eu mi-am pus deja comanda pentru cartea “Alchimistul”. Preturile nu depasesc mai mult de 35 Lei, in medie.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank