5 Camasi de barbati, marca Jack&Jones. Primavara

În acest frumos sezon de primavara în care majoritatea bărbațiilor își schimbă mare parte din haine, m-am gândit să vă fac câteva recomandări în materie de cămăși, de Jack & Jones. Sezonul rece a trecut destul de rapid, aducând unele perioade de peste an cu temperaturi ridicate, unde se putea purta elegant o cămașă sub geacă. Acum însă, temperaturile au revenit la normal, iar ceea ce se poartă anul acesta, sunt cămășile.

Din mii de modele disponibile la eMAG și pe alte site-uri specializate în îmbrăcăminte de bărbați, eu am ales pentru tine 5 modele cu care te vei simți super și îți vei da seama că a venit primăvara de-a dreptul. La partea de materiale aș merge pe bumbac, deaorece chiar dacă se ivește o zi mai rece și trebuie să porți ceva geacă mai groasă, piele ta va respira ușor, fără să transpiri. Aș alege modelele slim, cambrate, cu abordare a stilului casual.  O combinație de culori în carouri sau cu imprimeu, având culori între rece și cald, scoate în evidență trecerea de la sezonul rece la cel cald.

Poți alege modele într-o singură culoare, cu accente mai închise și care se pretează la mediul indoor. Momentan nu optăm pentru cămășile cu mânecă scurtă, deoarece vremea nu este perfect potrivită pentru așa ceva. Mai jos ai cele 5 cămăși de bărbați pe care ți le recomand în această primăvară frumoasă. Vezi preturi aici !

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank