48 ore reducere la produsele UTOK

O nouă campanie marca UTOK de reduceri a luat startul în această dimineaţă. Este vorba de 48 ore în care 3 produse aflate pe site-ul UTOK intră la o reducere foarte bună. Am intrat din curiozitate să văd ce reduceri au afişat şi am descoperit una chiar foarte bună, pe care o împărtăşesc cu voi mai jos.

Este vorba despre noul televizor de la UTOK, care are o diagonala de 24 inch, rezoluţie HD, reciver DVT-B-C, un port HDMI şi o grosime de doar 6 cm. Acesta costă în cele 48 ore, doar 519 Lei. Dacă socotim puţin specificaţiile şi preţul acestuia, observăm că pentru o asemenea diagonală şi specificaţii, nu mai prea găseşti un asemenea tv la acest preţ. Deci, un tv numai bun pentru sufragerie sau chiar bucătărie.

vezi reducerile aici

Celelalte două produse aflate la reducere sunt: smartphone-ul UTOK Q55 şi tableta UTOK Hello 7Q LTE. Telefonul are un ecran mare de 5 inch, panel IPS şi o cameră principală de 8MP. Hello 7Q este o tabletă mai specială, deoarece are posibilitatea de a pune un SIM 4G în ea. Cu alte cuvinte, este o tabletă accesibilă, potrivită pentru orice deplasare, la serviciu sau altă locaţie.

Nu uita însă, reducerea durează fix 48 ore şi se va termina pe 16 Ianuarie ora 9:59 !red

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank