4 filme bune pe care merita sa le vezi

De azi înainte am să fac câte o listă de filme pe care le-am văzut eu şi pe care vi le recomand şi vouă. De obicei, eu prefer să vizionez aproape în fiecare seara un film, iar dacă tot fac lucrul acesta, m-am decis să îmi împart cu voi parerile despre ele şi să va recomand cele mai bune din ele. Nu prea sunt genul care se uită la filme de gorază şi serial, dar uneori mai fac câte o excepţie. Pentru această lună Martie, am să îţi propun următoarele filme care le consider eu că merită să le vezi.

  • Chappie – este povestea unui robot care trebuia să asigure legea pe străzile oraşului Johannesburg, dar în urma unei defecţiuni, acesta este retras de pe linie. Cel care l-a programat a reuţit în final să facă un soft care îl face pe robot să gândească şi să se comportte ca şi un om – mai exact, de când este bebe şi până la maturitare. Desigur acesta este un robot şi toată evoluţia se petrece în doare câteva zile. Din greşeală, acesta ajunge pe mâna baieţilor răi, care îl educă într-un stil foarte tare, gen gangster. Nu lipsesc nici tipii negri, cărora le ştim stilul. Robotul prinde aerul de gangster, iar filmul se transformă într-o comedie plină de acţiune. Cu ale cuvinte, un rol foarte ciudat pentru un robot, pe care nu l-am văzut în nici un alt film.
  • 71 – prezintă celebra poveste în care tinerii sunt înrolaţi în armată, precum şi prima lor misiune de acest gen. Însă in acest film, acţiunea se petrece la oraş, unde sunt prezente ceva revolte din cauza naţionalităţii. Actorul principal participă la prima utilizare de forţă corp la corp, după care acesta se pierde prin mulţie şi toată acţiunea filmului se mută prin tot cartierul. Acesta este rănit în cele din urmă, iar rivalii sunt peste tot în căutarea lor. La primele 30 de minute, filmul mi s-a părut puţin cam plictisitor, dar totul a părut mai interesant după ce acesta s-a pierdut în oraş.
  • The Imitation Game – este vorba despre celebra maşinărie Enigma, cu care comunicau în secret Germanii, pe vremea războiului. Marea Britanie este în căutarea celor mai deştepte minţi, care îl găseşte pe celebrul criptolog Alan Turing. Acesta este presat de toată lumea ca să facă un “computer” care să poată descifra orice mesaj în timp record, transmis de Germani. În cele din urmă acesta reuşeşte să se prindă de schema pe care o făceau nemţii când trimiteau mesaje. Din păcate acesta se dovedeşte că este gay şi tot firul filmului se schimbă. Un firm foarte bun, care te ţine în suspans şi îţi aratî ce probleme au avut ţi au oamenii cu această orientare sexuală.
  • Outpost 37 – deşi este un film din 2014, doar acum câteva zile am avut ocazia să îl vad la o claritate HD. Pentru iubitorii de filme SF, acesta este un film foarte bun, pe care vi-l recomand. Se aseamănă puţin cu filmul în care joacă actorul 007, cu extratereştrii. Doar cu o idee mai bună. Mai multe detalii despre acesta nu vă spun, deoarece un SF este mai frumos dacă nu ştii nimic despre el.

Numai bine! Sper să savurezi aceste filme împreună cu prietena sau prietenii tai! Săptămâna viitoare am să fac o listă nouă cu următoarele filme pe care le voi viziona! Daca ti-au plăcut aceste filme, poţi să le recomanzi şi prietenilor tăi, distribuind acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank