4 carti care merita sa le citesti toamna asta

Pentru acest sezon urat, eu am pregatit o mica lista cu 4 carti noi pe care trebuie sa le citesti in aceasta perioada de toamna. Chiar acum, vreme tinde sa fie mai buna, de aceea eu iti recomand urmatoarele carti noi:

  • Regatul Furtunilor, scrisa de Leigh Bardugo. In aceasta carte avem o poveste interesant, de groaza si plina de sange. Intunecatul, conducatorul Grishei, a supravietuit bataliei din Falia Umbrei si reapare cu o putere inzecita si un plan diabolic. Cu ajutorul lui Sturmhond, un corsar faimos, Alina Starkov se intoarce in tara pe care a parasit-o, hotarata sa lupte cu fortele ce ameninta Ravka. Dar pe masura ce puterea ei creste, se vede prinsa tot mai mult in jocul de magie interzisa al Intunecatului, ce o indeparteaza de Mal. Alina trebuie sa aleaga intre tara ei, puterea pe care o are si dragostea pentru Mal – altfel risca sa piarda totul in fata asaltului iminent. Pretul carti la bookcity este de 25 Lei – comanda aici.
  • Viata lui Freud.Turnul nebunilor, scrisa de Irving Stone. Aceasta este o opera monumentala, care a imolicat 6 ani de scrieri si cercetari foarte atente. Cartea isi poarta cititorul prin Viena sfarsitului de secol XIX si inceputului de secol XX, precum si prin mintea ingenioasa a lui Freud, urmarind indeaproape complexa retea de revelatii care au dus la o intelegere cu totul noua a psihicului si civilizatiei umane. (22 Lei tot la bookcity)

  • ALESUL de Thomas Mann. In carte este vorba de o istorie medievala, si tot rafinamentul trubadurilor si truverilor se topeste in acest adevarat poem, dandu-i frumuseti in masura sa-l satisfaca pe cel mai citit cititor. Ironia plina de intelegere pe care autorul si-ar putea-o plasa pe scut, ca semn de noblete, atinge si ea nivelul cel mai inalt din toata creatia lu Thomas. (31 Lei la bookcity)
  • Zahir de Paulo Coelho. Ce mai bine cotat romancier din lume, isi publica o noua carte, dupa ce a inregistrat succese peste succese cu cartea Adulter. Cartea are ca si punct de reper sau deviza, fraza spusa de Paulo: „Fiecare poveste de dragoste este o călătorie“. Cartea costa 35 Lei la bookcity.

Iti recomand sa iti cumperi aceste 4 carti, care iti vor face ca toamna sa nu isi faca simtita prezenta in sufletul tau. Aceste titluri, sunt momentan cele mai bine vandute la bookcity. O gama larga de carti vei gasi la aceasta librarie online – vezi link de mai sus pentru toata oferta. Daca ai alte recomandari pentru acest anotimp, nu ezita sa o faci mai jos, printr-un comment. Spor la citit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank