3 idei pentru un cadou frumos de Valentine`s Day

Valentine`s Day se apropie cu pași repezi și în acest 2016 friguros. Magazinele online cât și cele fizice au pregătit deja materiale promoționale pentru acest eveniment al îndrăgosiților din întreaga Românie.  Răsfoind puțin paginile de internet care au încarcat deja promoțiile și ofertele, m-am gândit să fac o mică listă cu 3 idei puțin mai speciale pentru ca persoana iubită să simtă cu adevărat Valentine`s Day. Menționez de la început: un cadou scump fără suflet nu valorează cât unul cu suflet; deci am ales cele care transmit un sentiment aparte. Mai jos ai lista cu ideiile mele de Valentine`s Day.

  1. Cel mai important cadou de Valentine`s din perspectiva mea este un buchet de flori.  Bine, aici mă refer nu la un buchet prost aranjat, ci unul pus foarte bine la punct, până la cel mai mic detaliu. În foarte puține piețe vei putea găsi un asemenea buchet, de aceea eu am să îți recomand 2-3 magazine online de la care poți cumpăra un buchet de flori perfect pentru această ocazie specială:
    • Flori de Lux – oferă foarte bogată în buchete așezate în formă de inimioară sau la cutie cu diamante. Vezi oferta AICI.flori de lux
    • Floria – pachete speciale cu amestecuri de trandafiri și ornamente speciale. Vezi oferta AICI.floria
  2. Pe locul doi aș pune un cadou sub formă de stiker decorativ cu un emsaj drăguț sau un album foto în care să pui anumite poze atent selectate. Magazinul online Tiparo oferă o reducere de 10% pentru cele menționate mai sus, iar prețurile sunt mai accesibile decât în cayul bucheteleor de trandafiri. Mai poți alege să tipărești două tricouri gen ”unul pentru celălalt, cu poză”. Oferta întreagă AICI (pentru ea).tiparo
  3. Pe ultimul loc aș alege cadourile mai puțin costisitoare. Aici avem de alege de la foarte multe magazine din mediul online, dar cel pe care îl recomand eu cel mai bine este FunGift. Am comandat de la ei, sunt ok și livrează rapid. În unele cazuri gratis, ca și în cazul evenimentului V.s Day, pentru o comandă minimă de 25 Lei.  Au ofertă bogată, de la căni personalizate, brățări, trandafiri stabilizați până ștampile cu inimioare și lumânări de ciocolată. Oferta AICI.

Un ultima aspect care le cuprinde pe toate, este locul pe care îș alegi să îți petreci această zi specială. Eu îți recomand să eviți aglomerațiile de la cinematografe și să ieși undeva la un loc linișit. Aștept gândurile voastre despre un Valentin`s Day reusit. Cei care nu sunteti de acord cu aceste idei de cadouri marca V`s Day, va sfatuiesc sa rasfoiti oferta speciala eMAG de Valentine`s Day.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank