3 acumulatoare externe pe care trebuie sa le ai

momax

Un nou gadget a trezit interesul Romanilor – acumulatorul extern, care iti permite sa iti incarci telefonul atunci cand nu ai acces la priza de perete sau la orice alta sursa de curent. Acum, marile magazine online au adus pe stoc o gramada te acumulatoare externe, care mai de care, mai frumoase si cu o capacitate mai mare. Insa nu toate acumulatoarele se potrives la orice tip de telefon. Trebuie avut mare grija pentru ce marca de telefon iti doresti un acumulator extern. In oferta magazinul eMag ai la dispozitie acumulatoare externe pentru cele 3 clase de telefoane: pentru cele cu Android, cu iOS si poate cele cu WP.

La ce si unde folosesc acumulatoarele externet?

Ideea am scris-o mai sus: ele sunt o sursa de energie pentru cei care pleaca in vacante, pentru cei care lucreaza intr-un loc special care nu este conectat la curent, sau pentru cei care calatoresc mult. Acumulatoarele externe au dimensiuni destul de mici, de aceea se pot purta lejer in buzunar sau in poseta. Odata cu cresterea capacitatii de stocare, creste si dimensiunea exterioara a acumulatorului. Insa producatorii au remarcat bine acest aspect si au ale cateva design-uri care reduc vizual din dimensiunile acestora.

Care este cel mai bun?

Aici vorbim de doua caracteristici importante, care fac dintr-un acumulator sa fie “cel mai bun” si anume: capcitatea si portul USB. Cu cat este mai mare, cu atat de mult cresc ciclurile de incarcare pe un singur telefon. Cu cat versiunea de USB este mai mare, cu atat incarcarea se va face mai rapid. Cele mai bune ar ci cu o capcitate de peste 6.000 mAh si echipate cu USB 2.0 ( acesta iti permite incarcarea de 3 ori a unui telefon avand acumulatoru sub 2.000 mAh, in mai putin de 2 ore ). Pentru cei care au mai multe telefoane in dotare, recomand acumulatoarele cu doua sau trei porturi USB – dar aici vorbim de capacitati de peste 10.000 mAh.

Totusi, care sunt cele mai bune recomandari?

Eu m-am uitat peste oferta magazinului eMag si am gasit urmatoarele acumulatoare externe: Momax iPower GO Mini (iPhone) cu capacitatea de 8.400 mAh; Belkin Power Pack 4000 mAh (Android) si Momax iPower GO+ care are o capacitate de 11.200 mAh. Toate aceste trei, iti asigura cel mai scurt timp de incarcare pe care il poti “gasi” la un acumulator extern. Dupa cum poti observa, marca Belkin si Momax sunt printre preferatele mele. Am avut accesorii de la aceste firme si sunt foarte multumit.

Daca aceste trei modele nu sunt pe placul tau, iti recomand sa verifici oferta completa de acumulatoare externe la eMag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank