22 de comenzi cu 100% Discount

Aşa sună cea mai nouă ofertă de la Libris! Primele 22 de comenzi facute astăzi de la Libris beneficează de un discount de 100% – asta înseamnă ca nu vei plati absolut nimic la plasarea oricarei comenzi! Aşadar, de ce să nu îţi comanzi acum cărţile tale preferate la 0 Lei?

În ofertă intră toate cărţile de la Libris, ceea ce înseamnă că ai de unde să alegi! Până în momentul de faţă, mai sunt disponibile 16 comenzi care beneficează de o reducere de 100%! GRabeşte-te şi prinde acum cea mai tare reducere din această zi doar la Libris!

Comenzile care vor benefica de această reducere de 100% sunt alese aleator de către serverul lor, iar eu mă gândesc că doar cele care depăşesc o anumită valoare vor intra la reducere, sau după un anumit numar de comenzi! Fii pe fază şi verifică tot timpul numarul comenzilor care au mai rămas şi care beneficează de această reducere!

Cele mai bine vândute cărţi ăn momentul de faţă sunt: Adulter, Mesaj către tineri, Fetiţa şi balonul, Jurnalele Vampirilor, Pretorianul, Cum iubesc bărbaţii şi Fluturi. Oricare din aceste cărţi le poţi cumpăra la o reducere de 100%. Deci nu ezita şi puneţi o comandă acum de la Libris!

1005

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank