15% reducere pentru laptopurile HP

reducere

O noua campanie de reduceri marca eMag a fost lansat azi. Aceasta cuprinde cateva laptopuri cu o reducere destul de insemnata, iar aici vorbim de maxim 15 pentru fiecare in parte. Un moment foarte bun pentru a achizitiona un laptop marca HP, renumite pentru calitatea si durabilitatea lor in timp. Chiar si pentru acest inceput de an scolar, eu te sfatuiesc sa alegi un laptop HP deoarece se potriveste foarte bine cu un buzunar mai mic. Nu trebuie sa scoti mai mult de 1.500 Lei pentru a-ti echipa ghiozdanul cu un laptop foarte bun.

Campania lansat de eMag suna cam asa: Pana la 15% REDUCERE pentru laptopurile HP din promotie, iar campania se va desfasura timp de 3 zile. Avem si cateva oferte mai speciale cu reducere de 16%, 18% si chiar 21%!

Printre produsele pe care le recomand eu:

Cel mai accesibil laptop din aceasta campanie, este HP 350 care are un raport pret/calitate si performanta foarte bun. Cunosc o multime de “prieteni” care au in dotare acest laptop si pe care il folosesc foarte mult – adica l-au cumparat de mult timp si sunt foarte multumiti de el. Poate ca alte persoane spun ca laptopurile HP sunt de proasta calitate, dar ei nu stiu, ca doar laptopurile vechi sau produse in alta tara sunt de calitate proasta. Cele aduse de eMag sunt direct de la producator, asa ca respecta toate normele de calitate in vigoare. O singura exceptie am auzit de la un prieten, care a varsat apa pe tastatura si a trebuit sa schimbe placa de baza – dar acesta este o greseala personala, iar cei de la eMag i-au inlocuit laptopul cu o mica diferenta de bani.

Oricum, daca nu iti convine sau nu iti place ceva la HP 350, il poti returna inapoi si sa iti alegi alt model sau iti primesti banii inapoi de la eMag. Un laptop la reducere nu inseamna intotdeauna ca acel mode nu s-a vandut sau ca a fost expus in showroom – nici de cum asa ceva. O reducere se aplica deoarece produsul este foarte cumparat, iar vanzatorul nu doreste sa isi piarda clientii.

Daca iti doresti un laptop mai puternic, eu iti recomand sa mergi pe ProBook 450 G2 care iti asigura absolut tot ce este necesar pentru a rula orice joc sau orice program.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank