14 produse intr-o singura conversie – doar cu Profitshare

Salutare dragi prieteni! pentru cei care spun ca pe internet nu se castiga sau cu profitshare nu se castiga, sau ca cei de la profitshare fura sau anuleaza comisioane – uitati dovada mai jos, ca se cumpara bine de la eMag si deja au aparut clientii care isi fac majoritatea cumparaturilor direct de pe internet. Astazi, am inregistrat o conversie buna, care cuprinde 14 produse – pana acum, cele mai multe produse la o singura conversie, pe care eu le-am inregistrat.

Ca si dovada, am postat o poza cu aceste 14 produse. Comisioanele sunt inca in asteptare, dar dupa cum am observat, cele cumparate de la eMag au o rata foarte buna de “aprobare”. Ca si idee, din 10 comisioane in asteptare, doar 1-2 se anuleaza. In rest, treaba merge foarte bine  ( pentru inceput)

Daca doresti si tu ca sa castigi comisioane cu Profitshare, poti sa te inscrii aici. Nu uita insa, trebuie multa rabdare pana apar primele rezultate. Ca sa te motivez si mai tare, mai postez o poza, cu rezultatele de pe ziua de azi. Data de azi fiind, 31 Iulie 2014.

statistici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank