10 motive să alegi un HTC Desire 820 de la Orange

HTC a lansat anul trecut o mulţime de telefoane mid-range, printre care se află şi HTC Desire 820. Acesta a ajuns în România prin intermediul mai multor magazine online, printre care se numără şi Orange. Aceştia au o ofertă foarte bună pentru acest Desire 820, la un abonament lunar de 25 Euro. Ai o mulţime de beneficii în aceşti 25 euro lunar, iar aici amintim minute şi mesaje orange nelimitate, minute naţionale nelimitate, sms naţionale nelimitate, 600 minute internaţionale şi 3,5GB internet la viteză 4G. La acest abonament, telefonul costă doar 13 Euro, cu tot tu TVA inclus. Dacă ţi se pare prea mare abonamentul, poţi opta pentru unul de 15 Euro, la care vei mai plăti doar 128 Euro pentru HTC Desire 820. Mie personal mi-ar place mai mult oferta cu 15 Euro pe lună, deoarece am de plată mai puţin pe lună şi plătesc un preţ foarte mic pentru telefon.

Ei bine, toate bune şi frumoase până aici, dar mai rămâne să vedem dacă întradevăr acest smartphone 820 îţi merită banii şi dacă este o alegere bună. Părerea mea, din ce am văzut până acum şi ştiu despre telefoanele HTC şi despre HTC Desire 820, este una foarte bună. Am fost la Orange, am testat puţin telefonul, am văzut că este de calitate, arată bine şi are specificaţii bune la acest preţ. În continuare am să scriu pe scurt 10 motive pentru care poţi alege acest Desire 820!

  • diagonală mare de 5,5 inch, panel LCD – culorile afişate sunt mai naturale
  • sticlă de protecţie Gorilla Glass 3 – protecţie mărită la zgârieturi şi lovituri
  • design tineresc, cu spate glossy şi grosime de doar 7,7 mm
  • cameră frontală de 8MP, capabilă de video FullHD – selfie-uri clare la rezoluţie mare
  • cameră principală de 13MP, cu autofocus şi LED puternic
  • va primi update la Android 6.0 Marshmallow
  • 2GB RAM pentru tasking fluent –  suficient pentru gaming excelent
  • chipset Qualcomm Snapdragon 615 şi Adreno 405 – parte hardware puternică
  • slot microSD, radio FM şi nano-SIM
  • interfaţă HTC Sense UI 6.0 – rapidă şi uşor de folosit

Acestea ari fi cele 10 motive pentru care eu îţi recomand să alegi acest HTC Desire 820 de la Orange, împreună cu un abonament. În trecut eu am avut un smartphone HTC şi am fost foarte mulţimit de el, la partea hardware, cameră şi calitate; de aceea îţi recomand acest model! Comanda pentru Desire 820 cu abonament o poţi pune accesând orice link albastru din acest articol, care te va duce direct spre produs. Multumesc!

Vezi cat costa la liber, AICI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank