10 motive sa alegi tableta Viva C7 – la 200 Lei

Daca esti in cautarea unei tablete la un pret foarte mic, care sa iti ofere satisfactia de o achizitie foarte buna, eu iti dau 10 motive prin care incerc sa te conving ca tableta de la Allview Viva C7, este cea mai buna alegere. Desi are un pret de 249 Lei la Allview si 199 Lei la eMag, ea este pe departe cea mai buna alegere in limita pretului de 200 Lei.

Cele 10 motive sunt:

 1. vine echipata cu cea mai noua versiune de Android 4.4 KitKat
 2. design ergonomic, subtire si materiale bune
 3. ecran luminos si interfata foarte rapida – format 16:9
 4. capac spate din aluminiu – disiparea caldurii este mai eficienta
 5. procesor Dual-Core la 1,5GHz, 512MB RAM
 6. rezolutie foarte buna  – 960 x 540 px, @160 ppi
 7. memorie interna 8GB + microSD
 8. acumulator de 2.700 mAh – autonomie normala
 9. accelerator grafic Dual-Core
 10. Wi-Fi, USB 2.0, camera frontala 0,3MP
 • Pret la eMag – 199 Lei cu Discount de 20 Lei comanda acum

Pe langa aceste 10 motive, eu iti mai spun ca in mana, tableta sta foarte bine, se poate utiliza usor cu o singura mana, are un ecran luminos, cu unghiuri decente, culori aproape naturale si o greutate redusa la ~ 300 grame. Totusi, punctul cel mai important, este ca ruleaza pe cea mai noua versiune de Android, ceea ce inseamna ca este o tableta de generatie noua, echipata cu tot ce iti trebuie tie ( adica la pretul de 200 Lei ). Probabil ca va primi si un update pe viitor, deoarece la Allview, a inceput sa se miste bine treaba cu update-urile la KitKat pentru tablete si telefoane.

viva.c7

 

sursa foto: allview

Comparatie cu alte tablete

Poate ca aceasta tableta concureaza cu UTOK i700 care este si ea echipata cu KitKat, dar care are pretul de 299 Lei. Singura diferenta intre aceste doua tablete, este pe partea de hardware – mai exact, i7090 este echipata cu un procesor marca Intel, iar restul componentelor nu cred ca influenteaza asa mult cei “99 Lei” in plus. Poate ca si rezolutia sau memoria RAM, dar intr-un procent foarte mic.

O alta tableta cu care se poate compara Viva C7 este tablea de la Serioux, FasTAB S716, care este putin mai “saraca” pe partea de specificatii, dar care are un pret si mai mic de 200 Lei – la eMag costa momentan 149 Lei cu un discount de 50 Lei ( oferta este limitata – comanda acum ). Dar pe partea de calitate, aceste doua nu se pot compara – Viva C7 este mai bine gandita si mai calitativa.

Deci tableta de la Allview, Viva C7 este momentan cea mai buna alegere in limita a 200 Lei. Eu iti recomand acest produs, deoarece l-am testat cu mana mea. Comanda azi tableta, deoarece are acest discount mic, dar bun – cu cei 20 Lei iti poti achizitiona un card microSD.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank